Sayfa 925/1001 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Su anki hali gayet güzel. Yapanların emegine sağlık.

Daha fazla fon eklenecekse özellikle tge ve 80 kalemi olan afs gibi fonları ekleyince hantallasacaksa haklısınız.

Yurtdışı fonlarda fiyatlama saatleri ve saat farkları yüzünden açıklanan fiyat cok farklılık gosterse de faydalılar.
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Yuji ustadin hisse senedi yogun fonlari tablosu yurtdisi fonlarinda eklenmesiyle birlikte kalabalik ve karisik olmaya basladi. Sizce yurtdisi hisse yogun fonlari icin ayri bir tablo tutmak iyi mi olur ? Yuji ustad dan ozel mesaj yoluyla rica ettim. Bu konuda siz forumdaslarin dusuncesi nedir acaba ?
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Yuji ustadin hisse senedi yogun fonlari tablosu yurtdisi fonlarinda eklenmesiyle birlikte kalabalik ve karisik olmaya basladi. Sizce yurtdisi hisse yogun fonlari icin ayri bir tablo tutmak iyi mi olur ? Yuji ustad dan ozel mesaj yoluyla rica ettim. Bu konuda siz forumdaslarin dusuncesi nedir acaba ?
    bence de bu haliyle hepsi bir arada takip açısından daha güzel.

3. Türkiye eurobondları artı getirisi salı günü gibi olacağını düşünüyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Türkiye eurobondları artı getirisi salı günü gibi olacağını düşünüyorum
    Merhaba hocam, eurobond konusunda bilgi edinmek ve güncel oranlara erişebilmek amacıyla takip ettiğiniz siteleri paylaşabilir misiniz? Çok teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IAR'nın ve istanbul portföy'ün serbest fonlarının tefaştaki fiyatı giydirilmiş brüt fiyat. Daha önce konuşup detaylı bilgi aldım daha önce. Orada yazan getirinin mevduat + %10 kısmından fazlasından %20 prim kesiyorlar.
    IAR ın karşılaştırma ölcütü BIST-KYD Repo (Brüt) Endeksidir. Bu endeksteki getiri oranının fazlasından %20 prim kesilir. İlk altı aylıkta bu endeks yüzde 4-5 gibi bir şeydi. Sizin belirtiğiniz IIS fon içindir ama o da mevduat + % 5 dir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben ne yazmışım ? Kyd mevduat endeksinin üzerindeki getirinin %20'si kesiliyor. Dolayısıyla tefaştaki fiyatlar ve getiriler brüt yani prim kesilmemiş fiyatlar. Bu halde bile çok iyi. Ona itirazım yok. Ama doğru bilgi vermekte yarar var. An itibarıyla telefondayım Kaan Beyle.
    Mevduat + yüzde 10 yazılmış

7.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    1 0cak 2015 de paranızı fonlara yatırsaydınız ve bugün çekse idiniz stopaj hariç kazançlarınız şu şekilde olurdu.

TI1(para piyasa fonu)..............%98
    TDG(yabancı eurobond)...........%221
    IPV (yerli eurobond)...............%152....(1 kasım 2016 başlangıç)
    TGE (emtia)..........................%66
    TTA (altın).............................%293
    TMG(yabancı hisse)...............%210
    TIE (bist30 hisse)..................%38
    TAU (BİST banka).................% eksi 10
    TTE (BİST teknoloji)..............%381
    TI3( bist işbank iştirak).........%123
    TI2 (hisse senedi )...............% eksi 3

veriler iş portföy sayfasından alınmıştır..

yorum yapmayacağım...oysa bu tablodan o kadar çok yorum çıkar ki .....

(1 ocak 2015 dolar kuru 2.28 TL)
    USD/TRY GETİRİSİ ....%300....(2015 DEN BUGÜNE...)
    Burdan fonlarla uğraşmayın döviz altın alin anlamı mi çıkmakta

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    yerli ve yabancı diye bölmek mantıklı olur bence de size katılıyorum. Ama sn yuji ye ek iş yükü binecekse mevcut düzende de ilerleyebilir.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Sayfa 925/1001 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •