Sayfa 577/656 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Bilanço öncesi bu satışlar ilginç, bunca yatırım fiyatlandı mı şimdi.

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Bilanço öncesi bu satışlar ilginç, bunca yatırım fiyatlandı mı şimdi.
    İsmail adam taşıyamayacağı malı alıyor sonra ertesi gün devre kestiriyor. Tuhaf hareketler hayretle izliyorum. Kesinlikle YTD

3.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    İsmail adam taşıyamayacağı malı alıyor sonra ertesi gün devre kestiriyor. Tuhaf hareketler hayretle izliyorum. Kesinlikle YTD
    bugün alan yarın zararına satıyor sonrada ben yatırımcıyım diye etrafta hava basıyor.

akbabalar leşle beslenir bizden kan kokusu aldılar (BİLANÇOLAR) hemen toplandılar. Ama unutmasınlar biz sadece yara aldık yıkılmadık. ayağa kalktımız gün bir öncekiden daha güçlü olacağız desem kaç kişi inanır.

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    derinliği olmayan hisselerin kaderi maalesef böyle ilerde değişecek inşallah

5. salgın oncesi gördüğü fiyata gelemeyen nadir şirketlerden birisiyiz maalesef

Dünyada ve ülkemizde en kötü sezonun yaşayacak olan turızm şirketlerı bile salgın oncesi fiyatlarının üstüne çıktı, sonra borsamız için kumar derler işte nedeni bu sebeplerden dolayı maalesef hakedene değer verilmediği sürece kumar = borsa olmaya devam ederiz.

6.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    salgın oncesi gördüğü fiyata gelemeyen nadir şirketlerden birisiyiz maalesef

Dünyada ve ülkemizde en kötü sezonun yaşayacak olan turızm şirketlerı bile salgın oncesi fiyatlarının üstüne çıktı, sonra borsamız için kumar derler işte nedeni bu sebeplerden dolayı maalesef hakedene değer verilmediği sürece kumar = borsa olmaya devam ederiz.
    İsmail bey ağzına sağlık, ellerine sağlık. Doğru söze ne denir?

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    İsmail bey ağzına sağlık, ellerine sağlık. Doğru söze ne denir?
    Gerçekler oyle, geçmişte yaşanmış hikayeler ve tecrübeler çok maalesef.

Sonuç şu ki kumar oynayanlar hep kaybetmiş kasa kazanmıştır. Yatırım yapan büyüyen şirketlere yatırım yapan yatırımcılar hep kazanmıştır, Durdo buna örnektir ve uzun vadede kazandırmaya tabiyki devam edecektir, kısa vadede üzmesi geleceğini olmadığı anlamına gelmemeli.

Durdo sektöründe ilklerin peşinde koşmaya başladı, yaptığı yatırımlar ve üreteceği ürünler ile ama bu salgın bizi etkiledi maalesef.

8. Bekleriz İsmail bey sorun değil. On yıl oldu beş yol daha olur. Sel gider kum kalır 😀

Sayfa 577/656 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •