Ons cortladım delimiyim neyim.
Atatürk olmasaydı ingilizler bize ayasofyada cuma kıldırırlarmıydı acaba?
Allah ondan razı olsun. Kimse demiyor ben diyeyim bari.
Ons cortladım delimiyim neyim.
Atatürk olmasaydı ingilizler bize ayasofyada cuma kıldırırlarmıydı acaba?
Allah ondan razı olsun. Kimse demiyor ben diyeyim bari.
Sene 1453 değil.. bu ilkellikten çıkamadınız.. katolikler için ayasofya kutsal mekandır.. burda zaten namaz kılınıyor, ezan okunuyor.. kubbelerde duruyor, tasarım da.. hem ekonomik olarak, milyonlarca turist çeken bir mekan.. sultan ahmet boştur, ayasofya doludur... burda oy güdme amaçlı böyle bir hatayı görmezden gelecek kadar kör değiliz..
Kaldı ki şahsımın kendisi de aya sofya için; istikametimi kaybetmedim demiştir... demekki istikametini kaybetmiş..
Bu sıra Yunanistan’ı takip ediyorum
Haber siteleri gazeteleri forumları felan
Arkadeşler adamlar Türkiye ile yatıp kalkıyor
çılgın yazılar var
Şahsen bu Yunanlar gaza gelirse
Ağır bedel öderler DİE düşünüyorum
Kulisler de dönen söylentiye göre
Türk silahlı kuvvetlerimize
En ufak şeyde indirin demişler
Yani olurda gemimize felan mermi düşerse
Yerle bir edilebilir yunanlar
Yazmayım diyorum dayanamıyorum. Son mesajım olsun bu konuda. Atatürk Ayasofya'yı hangi sebeple müzeye çevirdi biraz okuyun, araştırın. Hazıra konmadan, ahkam kesmeden önce. Yediğinizi, içtiğinizi, HATTA soluduğunuz havayı borçlu olduğunuz birine karşı bu kadar nankör olmayınız.
Zaten resmen cami; tapuda da cami görünüyor. Cumhuriyetin ilk yıllarında son derece akıllıca bir iş yapılarak müze niteliği eklendi, çünkü burası özel bir mekandır, insanlığın ortak mirasıdır. Ve bu kararla Türkiye o günden bu zamana kadar milyarlarca usd kazandı.
Cami olarak kullanılan ve fiilî ihtiyacı karşılayan bir bölümü varken neden müze vasfı öldürüldü.
Olay aslına döndürmekse bu hem rasyonel bir karar değil hem de aslına döndürmek böyle bir şey değil, aslı kilisedir.
Ya burada siyasi konuşmayın..yada birilerinin farklı düşünmesine katlanın.
Ha hakaret yok..
Yer İmleri