Sayfa 969/999 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    #Halkbank, ABD'de bazı müştekilerce "İran'dan alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle" banka aleyhine dava açıldığını bildirdi

Birde bu dava çıktı.
    Halkbank iran bankası mı ne alaka ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Halkbank iran bankası mı ne alaka ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    iran paralarını ticaret yasağı zamanı halkbank üzerinden aktarıyorlardı muhabbeti varya
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne anlama geliyor bu neyi alammaışlarda dava açıyorlar ve kim bunlar fetöcü çakallar mı zarrap mı
    Pek sonuç çıkacağını sanmam. İran a ambargo var. Yani abd li şirketler, veya herhangi bir şirket abd li olmasına gerek yok, izinsiz ticaret yaptığında, şirket uluslararası platformda ban yer.
    Şirketler yasal olmayan bir iş yapmışlar zaten.. bunun suçunu da halk bankasına atmışlar. Yani sadece bir dava, suç yok..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Pek sonuç çıkacağını sanmam. İran a ambargo var. Yani abd li şirketler, veya herhangi bir şirket abd li olmasına gerek yok, izinsiz ticaret yaptığında, şirket uluslararası platformda ban yer.
    Şirketler yasal olmayan bir iş yapmışlar zaten.. bunun suçunu da halk bankasına atmışlar. Yani sadece bir dava, suç yok..
    abd li şirket mi bunlar nereden biliyoruz
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    adam hakaret ediyor ama hiç bir ceza almamış ve yazısı bile hala orada.4 kere şikayet ettim.peki bunu ben yapsaydım ne olurdu?

ülkede adalet demek için önce burada adalet olmalı.

şimdi: taşları bağlayıp kelpler serbest bırakılmışsa(deyimdir) BİLELİM VE KENDİ ADALETİMİZİ KENDİMİZ SAĞLAYACAK İRADEYE SAHİBİZ.

LAFLARI SAYDIRSAM ''FORUM KURALLARI AKLA GELECEK''

tahir efendi bana kelp demiş
    iltifatı bu sözde zahirdir,
    maliki mezhebim benim zira,
    itikadımca kelp tahirdir.

demiş nef i
    deyime şiir gider herhalde
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Az biraz Türkçe yazışın.
    Ben benzin bidonuylan bekliyorum.
    Duruma göre tartışmayı söndürecem...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Rusya ile Türkiye arasında başlayacak uçuşlar charter seferlerini de kapsayacak -AA

MOSKOVA (AA) - Rusya Federal Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya), ülkede tekrar başlatılan havayolu seferlerinin, tarifeli uçuşların yanı sıra charter uçuşlarını da kapsayacağını bildirdi.

Rosaviatsiya'dan yapılan yazılı açıklamada, "Rusya'da tekrar başlayan uçuşlar, Rus ve yabancı havayolu şirketleri tarafından hem tarifeli hem de charter uçuşlar şeklinde uygulanacak." ifadesine yer verildi.

Öte yandan Rus hükümetinden yapılan açıklamada, Rusya'ya gelecek Türk, İngiliz ve Tanzanya vatandaşlarının, ülkeye girişte yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik uygulanan tedbirlerden muaf olacakları vurgulandı.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, bugün yaptığı açıklamada, Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşların karşılıklı olarak 1 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Rusya'dan uçuşlar 1 Ağustos itibarıyla İstanbul ve Ankara'ya, 10 Ağustos itibarıyla Antalya, Dalaman ve Bodrum'a yapılmaya başlayacak." ifadelerini kullanmıştı.

Golikova, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere ve Tanzanya ile de uluslararası uçuşların başlayacağını açıklamıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 969/999 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •