Sayfa 980/999 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Düşük karşılıksız piyasaya sürülen para enflasyonu tetikledi. Şimdi yedikleri şeyi düzeltirken şirketlere pok atıyorlar.
    Zaten bugüne kadar yaptıkları bütün iş bir ileri iki geri politikası.
    Yüz tane kararname çıkarırlar.
    Sonrada bunu düzeltmek için 60 kararname çıkarırlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum. Enflasyonu tetikledi. Yukarı çevirdi gözünü tekrardan. Faiz enflasyonun altında kaldı tekrardan.
    Ancak şu var, bankalar eksi faizle çok rahat yurtdışından sendikasyon kredisi temin edebiliyorlar.. burada pahalıya satıyorlar..

Ve bu teşfik krediler de ikinci elde kullanıldı. Böyle bir şey beklemiyorlardı ki, konut kredisini de hemen kestiler.. daha 1 ay yeni oldu yahu çıkaralı..Hal böyle olunca iptal için sebep aramak zorunda kaldılar..
    Araç alanlarda ikinci el aldı..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Enflasyonu tetikledi. Yukarı çevirdi gözünü tekrardan. Faiz enflasyonun altında kaldı tekrardan.
    Ancak şu var, bankalar eksi faizle çok rahat yurtdışından sendikasyon kredisi temin edebiliyorlar.. burada pahalıya satıyorlar..

Ve bu teşfik krediler de ikinci elde kullanıldı. Böyle bir şey beklemiyorlardı ki, konut kredisini de hemen kestiler.. daha 1 ay yeni oldu yahu çıkaralı..Hal böyle olunca iptal için sebep aramak zorunda kaldılar..
    Araç alanlarda ikinci el aldı..
    Sendikasyon kredisini dolar ve euro cinsinden alıyorlar. Ödemesi çok daha zor...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: Taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır.

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: *Yerli üretimi teşvik ve müşterilerimizin düşük maliyetli finansmana erişimini amaçlayan taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır
    Bu kadar firma kurallara uymadıysa rekabet kurumunun inceleme başlatması gerekmez mi ?
    İkinci seçenek bu kadar firma kurala uymadıysa kural hatalı olabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    renaultun daha ilk gün o kapsamdan çıkması alzım full ıcon megan 264.000 e kadar çıktı full fotd focus titaniumun fiyatı bile 254.000 iken kaldıki ford yerli taşıt kapsamında olmadığından düşük faizli kredi kapsamında değildi
    önce ev kredisini 0.74 den 0.79 a çıkardılar şimdi otomobil firmalarını devre dışı bıraktılar para bitti diyeceklerine 2 ay sonra firmalar kurlllara uymadı diyorlar 2 ay öncede uymuyorlardı
    100bin liralık arabaya 200bin lira vergi aldıkları için karışmadılar. Ama enflasyona etkisini görünce geri adım atmak için bahane aradılar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Boş verin şimdi Ayasofyayı.. çok sıkıcı bir konu..
    Malum haftasonu biraz tarih tartışalım...
    Bir sorum olacak...
    Ben Atatürk ün 2. Dünya savaşını görmesini çok isterdim... böyle bir savaşta ve savaştan sonra nasıl bir tutum sergiler, Türkiye ye ne gibi katkılar yapardı...
    Zira 2. Dünya savaşından biz çok güçlü çıkmamız lazımken, tam tersi hiç ilerleyemedik. Hatta geride gitmiş olabiliriz..
    Savaşı kaybetmiş bir Almanya inanılmaz işler yaptı, bizden fersah fersah ileriye gitti..

İsmet inönü ye suçu boşuna atmayalım, çünkü 2. Dünya savaş sonrası 1946 lara denk gelir... 1952 de adnan menderes vardı..
    Tarih okuman lazım.

2nci dünya savaşı sonrasına kadar Osmanlı devletinden kalan borçlar ödendi. Savaş sonrası Avrupa devletleri paraları devalüe olunca Osmanlı borçları daha çabuk bitirildi.

Almanya nın savaş sonrasında gelişmesi ABD den aldığı maddi yardımlar neticesinde oldu

2nci dünya savaşı resmen bitmedi ve anlaşma imzalanmadı.Teorik olarak Almanya ABD işgali altında. Alman istihbaratı hala amerikan istihbaratı etkisi altındadır. Merkel bu konuda çok savaş verdi. Avrupa da ki en büyük amerikan üssü Almanya dadır çünkü Almanya halen abd işgali altındadır. Benzer şeyler Japonya içinde geçerlidir.

Çok detaylı konular, 3 5 satırla geçiştirmek hata olur.

6. 2017 Volvo s90 aldım 2018 yılında 280 bin liraya yazıklar olsun para pul olmuş be... s90 sattık salak gibi 700 bin olmuş araba...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    renaultun daha ilk gün o kapsamdan çıkması alzım full ıcon megan 264.000 e kadar çıktı full fotd focus titaniumun fiyatı bile 254.000 iken kaldıki ford yerli taşıt kapsamında olmadığından düşük faizli kredi kapsamında değildi
    önce ev kredisini 0.74 den 0.79 a çıkardılar şimdi otomobil firmalarını devre dışı bıraktılar para bitti diyeceklerine 2 ay sonra firmalar kurlllara uymadı diyorlar 2 ay öncede uymuyorlardı

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Tarih okuman lazım.

2nci dünya savaşı sonrasına kadar Osmanlı devletinden kalan borçlar ödendi. Savaş sonrası ABD devletleri paraları devalüe olunca Osmanlı borçları daha çabuk bitirildi.

Almanya nın savaş sonrasında gelişmesi ABD den aldığı maddi yardımlar neticesinde oldu

2nci dünya savaşı resmen bitmedi ve anlaşma imzalanmadı.Teorik olarak Almanya ABD işgali altında. Alman istihbaratı hala amerikan istihbaratı etkisi altındadır. Merkel bu konuda çok savaş verdi. Avrupa da ki en büyük amerikan üssü Almanya dadır çünkü Almanya halen abd işgali altındadır. Benzer şeyler Japonya içinde geçerlidir.

Gavgav abi tarih okunmaz yaşanır
    Şimdi frankfurt am main airportta giriş yapan abd askeri normal gümrük mevzuatına tabi değil
    Gider abd askerinin kontrol ettiği hudud kapısından giriş çıkış yapar
    Gelgelelim ve netekim almanlar onurludur
    Bunun mucadelesini endirek mutlaka veriyolardır
    Lineer düşünen abd liler ise neyin döndüğünü
    Belki hayal bile edemiyolardır yaaa naaber
    Caponlar tabi bi Avrupa birliği gibi organizasyona sahip değiller onlarda işin rengi krem rengi

Avrupa birliği abd yi rusyadan uzak tutma namına
    Abd tarafından kurdurulmuş olsa da

Bu obsesif korku

Yani Avrupa birliği

Eninde sonunda abd nin ayağına dolanacak

Hatta ilk adımlar atılmış bile

Libya da şu anda abd ve ab

Zıt 2 kutup

Almanya zannımca abd ye bi başına

Duydumki unutmuşun gözlerimin rengini) şarkısını

Tersten söyletir

Tabi biz köylü amcamızın orda araba fabrikasında bijon Filan sıkıp Sonrada fötür şapkayla Alman arabası süren ülke olduğunu sanıyoruz orayı ya tabi O ayrı
    Son düzenleme : Moruk; 25-07-2020 saat: 23:55.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Tarih okuman lazım.

2nci dünya savaşı sonrasına kadar Osmanlı devletinden kalan borçlar ödendi. Savaş sonrası Avrupa devletleri paraları devalüe olunca Osmanlı borçları daha çabuk bitirildi.

İtalyada da üssü var diye biliyorum. Bu tür savaşlardan güçlü olarak çıkmanız için teknik kabiliyeti yüksek işgücünüz olması gerekiyor. Kaldıki çok cazip bir ülke olsaydık işgale uğramamız olasıydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 980/999 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •