komedi.. ülkede o kadar problemli alan ve konu varken iş bankasına kafayı takmışlar malum zihniyet.. ki bu banka ve işlemleri kanun önünde yıllardır şeffaf biçimde durmaya devam ediyor, defterleri açık ve inceleniyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
adam sandım cevap yazdım
Son düzenleme : ayhan53; 26-07-2020 saat: 13:38.
bir halt olacağı yok.
siyasi davranıyorsun.... akp pislik derken .... diğer taraf akkaşık demeye çalışıyorsun..... çok yanlış..
ben her iki tarafdada amacın rant olduğunu belirtiyorum...
her iki tarafda suçlu.... sense biz harikayız modundasın
konu iş bankasından tt koma nasıl geçti... ordada suçlu olan suçlu burdada suçlu olan suçlu...
https://www.birgun.net/haber/bir-vat...soygunu-228902
öğren..baskı neticesinde verilen kredileri öğren.. iktidarı temize çıkarmaya çalışma..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
17 yıldır kanun bu şirketleri didik didik inceliyor.. suç varsa cezası verilir.. sen raat ol.. ama amacın başkaysa bilemem.. kanunun eksiksiz çalışması için çabala.. vergi hassasiyeti göster ve vergi olarak toplanan 2.5 trilyon doların akıbetini merak et mesela.. yapacak çok şey var..
Yer İmleri