Sayfa 991/999 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o kredilerin toplamı 500 milyon olsaydı keşke 5 milyar doalr iyi odaklan yönetim kurtlunda kimler vardı telekomun
    Arkadaşım bak... kredi türk telekoma verilmedi...
    Telekomu satın alması için oger telekoma verildi...
    hala aradaki farkı anlamadıysan biraz daha uzatarak, örneklendirerek anlatayım..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Başka problemlere odaklanıp, bu tür problemleri gözardı edip halı altına mı süpüreyim... yok ya... adama bak.. şeffafmış...
    Ziraat bankası da yasa önünde şeffaf... git bak..
    Keza thy de şeffaf yasa önünde...
    gazeteyi oku..hatta kendin araştır o krediler nasıl verilmiş.. bu ülkede 1984 yaşanıyor.. ortağı olma bu zihniyetin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

adam sandım cevap yazdım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ya arkadaş kamu bankası olmadığını zaten biliyoruz cımbızlayıp geliyorsun, soruya cevap vermiyorsun... bir şryler yazıyorsun, sorularıma cevap yok...
    Neden kapalı bilanço? Bu sandık vakfının üyeleri kimler? Bu hisseleri nasıl elde ettiler.. Kimler faydalanıyor bu bankadan diyorum... bu bankadan kimler kredi çıkarıyor..
    muhalefet adına hiç bir fonlama yok... öylece duruyor..
    300 iştirakin geliri kimlere gidiyor? Bu paralarla ne yapılıyor?
    Bende diyorum ki?
    SANA NE? +BANA NE???

Derdin SİYASİ ise.. Bunu belirt ki, boşa kürek çekmeyelim...

İş bankasından kim ne kazanıyorsa, ortakları,üyeleri,çalışanları düşünsün DERT ETSİN...

Anlamamakta ısrar niye???

KOÇ HOLDİNG ne kazanıyor? İŞBANKASI ne kazanıyor? kazandığını ne yapıyor??

Bana ne yahu..git sabah bankanın kapısına dayan ver dilekçeni..RAHATLA!!

İşin gücün yok mu? boş işlerle uğraşıyorsun!!!

bu şahsın düşünme biçimini özetleyen şey şunun gibi bir şey, gerçek bir olay bu forumda yazdı:

1. Turkiye altın rezervlerinde dunyada 7. (*)
    2. bu nedenle en büyük 7 ekonomiden biri..

yani.. kullandığı veri yannış.. vardığı sonuç yannış.. bu sayfalarda tekrar görüyoruz zaten, okuduğunu anlamıyor..

(*) ki aslında rezervlerde 7. değil.. bu bilgisi de yannış.. nerden tutsan elinde kalıyor argumanları..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. %5
    artı eksi,
    manasız.
    Amaç?
    ne hedefleniyor?
    kaç saniye sürecek?
    otomatik kapama zaten yok.
    attığın taş ürküttüğün gurbağa.
    syntax eror. :P
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ziraatın dağıtıp batırdığı kredilerin nekadarından ghaberin var adam batan asdama 80. milyon kredi verdi ertesi gün adam ben battım dedi verilen krediyede çötü 3-5 aylık mesele unuttun mu hırsız hırsızdır senin benim yoktur sen kalmış salak salak işler peşinde koşuyon ne oldu iiş bankasına çökme görevini hissenette sana mı verdiler avkürüp duruyorsun
    Allah allah.. ben ziraatte de, iş bankasında da, thy de de yolsuzluk yapılıyor diyorum... ziraat ve thy örneğini bu yüzden söyledim... akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Yazdığımı da anlamıyorlar.. İki tarafta birbirinden farkı yok... akp trollü varsa sizde muhalefet trollüsünüz be..

adam sandım cevap yazdım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 991/999 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •