Sağol finans. Aslında bizim kulubün transfer yasağı var. Dört sezondur kendi alt yapısından yetişdirdiği gençler ile yoluna devam ediyor. Aslında bu da bir başarı sayılır ama bizim yerimiz burası değil. Rakip son dakikalarda eksik kaldı sayılır. Bir penaltı maçın kaderini değiştirdi. Burada öz eleştiri getireyim. Eğer sen büyük bir kulup isen bu transfer yasağını kaldıracaksın arkadaş. Beş yüz bün nufusun iş adamları v.s var. Üstelik büyük para da gerekmiyor. iki üç milyona bu iş biter.
Bizim basketbolda Türkiye şampiyonlumuz var. Voleybol liginde mücadele ediyoruz. Atletizm ve Yelken U16 da dünya şampiyonluğumuz var. Atatürk kulubumuzu ziyaret etmiş formasına ay yıldız takma hakkını vermiştir.
Futbolda diplere vurduk ama bu kulup ayağa kalkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz bu güce sahibiz.
Üstad, her şey dahil işi son birkaç yıldır bana da hiç zevk vermiyor, fiyatlar da uçtu zaten, insan verdiği paraya acıyor, tadını yabancılar çıkarıyor, bu sene yurt dışı birkaç yer düşünüyordum ama virüs işi bozdu. Bayram sonrası tekne turu veya devre tatil kiralayacağız herhalde.
Ama bu yazlık işine ben de üzüldüm, nisan da gidip gezecektim yasaklardan olmadı, fiyatlar çok arttı, bundan sonra benim alacağım yazlık olmaz artık yaz kış oturacak, site içinde, denize yakın bir yer olur. Büyük ihtimal Marmaris veya Bordum düşünüyorum, aslında aklımda başka şeyler var da bu yaştan sonra yapabilir miyim, masrafları ne tutar ondan çekiniyorum.
T2 valorlu 28.7 sali satis verilince 30.7
Arife gunu para.hesaba gecermi
Normalde 14.30 da geciyor arife gunu nasill olur
Gecmezse para 7 gun bosta kalicak
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nugyo tavan yapmış yine
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yeşil soğanın ipi kaçıyor mu?
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri