bıktırdı gerçekten
bıktırdı gerçekten
yil sonu bilancosunu gormeden hicbir yere ayrilmam
yatırım tavsiyesi degildir
Bak alkışlıyorum.Sen her şeyi biliyorsun. Pirimizsin...Biz hiç bir şeyden anlamayan insanlarız.Yeter mi? Egosu yüksek şahsiyet...Bir şey söyleyeyim mi senin burada yazdıklarından kimse etkilenmiyor. Bizi hisseden uzaklaştırma çaban nafile. Madem Efes bu kadar kötü madem temel analizin çok iyi git temeli güzel hisse al. Burada hisse alıp da bize kötüleme edebiyatı yapma. Hedefime ulaştığım an satacağım.Acelem yok.Vaktim var.Ama sattığım zaman bir yere kaybolma. Dekontu gözüne sokmak için sabırsızlanıyorum.Hani bu kötülediğin hisseden kazandığım para demek için.Ama eminim sen o zaman görevini yapıp çoktan buradan uzayacaksın.
Ben bir eklwme yapayim. Hatta ben o kadar salagim o kadar ahmagim ki 7 cihanda insanlarız alay konusu olmus sapsalligim.
AGHOL ve AEFES ystirimcilari ise genelde senin de dedigin gibi hiç bir şeyden anlamayan insanlar. Ama ne hikmetse bir çogunun elindeki hisseyi gören "ulan en son bu kadar sifiri olimpiyat logosunda görmüstüm" der. Bakiniz cari deger demedim, hisse adedi dedim!
O degil de bu kadar salak insanlar nasil bu kadar parayi bulmus?
hepimize geçmiş olsun bugün epey dayak yedik![]()
Yer İmleri