Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim arkadaşlar, merak ettiğim şey şu. Bu oranlardan vadeli hesaba yatıran oluyor mu acaba? Oranlar çöp resmen
    Yatırmayıp ne yapalım üstad, portföyün %70 kadarıyla %11 den nkolay (burada limitim dolu), %10.50 den vov hesaptayım, (vov da bayram sonu doluyor) bir miktar borsadaydım çıktım kalan %30 da fonlarda, tamamını fonlara geçireyim diyorum ama nasıl paylaştırayım da riski düşük mevduat üstü olsun bilemedim.
    Altın ve euro desen uçtu buradan almaya çekiniyor insan, borsaya pek güvenim yok, dolar mı almalı ne yapmalı bu durumda.

2. 1 ay daha uzatmazlarsa hic şaşırmayın
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nkolay'da %11 günlük faiz için son iki günmüş.
    İlgilenenler incelesinler.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 10 a düşüreceklerini hic zannetmiyorum.. o arada stopaj oranini 10 dan 15 yükseldiği icin bi alavere dalavere yapmak istediler.. Ben onceden bagladim zaten +1 le 11 oluyor ama stopaj 10..
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar 2 yıllık gösterge tahvili an itibariyle 11,12 11,19 u da gördü. Dediğim gibi sıkın biraz dişi en geç Kasım ayında faizler artacak.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Yatırmayıp ne yapalım üstad, portföyün %70 kadarıyla %11 den nkolay (burada limitim dolu), %10.50 den vov hesaptayım, (vov da bayram sonu doluyor) bir miktar borsadaydım çıktım kalan %30 da fonlarda, tamamını fonlara geçireyim diyorum ama nasıl paylaştırayım da riski düşük mevduat üstü olsun bilemedim.
    Altın ve euro desen uçtu buradan almaya çekiniyor insan, borsaya pek güvenim yok, dolar mı almalı ne yapmalı bu durumda.
    Evet Ersunan üstadım haklısınız, maalesef bizim gibi garanti yatırımcılar için az riskli olan fonlar var, isimlerini zaten biliyorsunuzdur. Onlar vadeliden daha iyi gerisi sağlıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Evet Ersunan üstadım haklısınız, maalesef bizim gibi garanti yatırımcılar için az riskli olan fonlar var, isimlerini zaten biliyorsunuzdur. Onlar vadeliden daha iyi gerisi sağlıyorlar
    Yani yine fonlara kaldık bu durumda bugün 22 çeşitten 25 çeşit fona çıktım, benim gördüğüm içinde hisse az olan değişkenler, bazı özel sektör borçlanmalar, katılım ve kiralar mevduat üstü ve düşük riskli görünüyor. Gerçi özel sektör borçlanmalara da ne kadar güvenilir orası şüpheli. Artık vov hesap süresi bitince dolar ve altına girmeye cesaret edemeyince oradaki miktar için fonlara bir dağılım yapmam gerekecek mecburen.

30 temmuz saat "12.00 "ye kadar.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Eıb eic in ölüsü 15.16 mk getiriyor .
    ben full eıb girecektim ama sonra vazgeçtim ben ultra saglamciyim tek bir fona tüm paramı girmek istemedim .11.65 ten takılıyor 2aydir içime sinmiyor ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra girilmezde .

Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •