Sayfa 107/1006 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,750
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    FT: Türkiye doları düşürmek için iki günde 2 Milyar Dolar harcadı
    doların ipinin salınması bir dert, salınmaması bir başka dert.
    aşağı sakal yukarı bıyık.
    zor tabi damat'ın işi..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dolar da harekete geçtiğine göre faiz artışlarına yakında başlarız. Bankalar düşük faizle saçtıkları kredileri karla toplar artık. [emoji41]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eylül ayına kadar bekler MB. "Enflasyonu takip edeceğiz" tarzında açıklama yaparlar.YTD.

En azından Faizin sebep Enflasyonun sonuç olmadığı anlaşılmıştır (mı acaba?). Eyyyyyy
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Palabıyık...
    Badembıyık...

PalaBadem :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Bankaları bedavaya topladılar bugün.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    faiz sebeptir sonuçtur haticedir neticedir vs vs işleri noolcak peki faiz artırırsa MB...
    ilkokul öğrencisi bile enflasyonun sebep faizin sonuç olduğunu bilir...

bu ne ye benzer biliyor musun sahada rakibe diş geçiremeyip yenilince suçu hakeme atan kulup başkanlarına durumununa benzer...

enflasyonu yenemeyip bak suçlu hakem demenin manası yok. Bu işi dünyada nasılsa bizdede öyle olması gerekir.

o zaman fed boj tüm merkez banakalrı enflasyonu takip edip faiz patikamızı ona göre belirlicez diye boşa söylüyorlar.

6. Mb short masasina oturdu
    Ardindan swapi acti
    Yarin powell var.
    Bugun ku banka cokusu olmasa banka rallisi hazirligi icin %100 derdim ama su an %50
    Yine de bir hazirlik var

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Eylül ayına kadar bekler MB. "Enflasyonu takip edeceğiz" tarzında açıklama yaparlar.YTD.

En azından Faizin sebep Enflasyonun sonuç olmadığı anlaşılmıştır (mı acaba?). Eyyyyyy
    Konut ve otomobil fiyatlarına bakan herkes düşük faizin fiyatlar üzerindeki etkisini net olarak gördü.
    Hüloğğğları ayrı tutuyorum onlar herkes değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,750
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Mb short masasina oturdu
    Ardindan swapi acti
    Yarin powell var.
    Bugun ku banka cokusu olmasa banka rallisi hazirligi icin %100 derdim ama su an %50
    Yine de bir hazirlik var
    bende bankalarda bir silkinme (müthiş bir ralli olmayabilir) bekliyorum ama işte zamanını kestiremiyorum.
    sınai ve banka endexi arasındaki makasın bu kadar feci açılmasına daha ne kadar izin verecekler çok enteresan bir durum...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 107/1006 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •