T2 den dolayi yarin ve arefe günu satanlar parayi bayramdan sonra alir Son 2 gün satis degil alış yapmak mantiklidir. Hisse alacaklarda bunu hesaba katiyor (mesela ben ) Originally Posted by cerento Degisken fonlar An itibariyle bist - 1.60 Yarin ve arifede duserse yandigimiz yeridir ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by şef tamam işte faiz artınca fiyatı düşüyor ya Faizi bilmiyorum
EİB kurtaracak gibi bugünü blcy + 1,7
onur bey ,gumus alınırmı ,duzelme yedi biraz
Originally Posted by myfinans EİB kurtaracak gibi bugünü blcy + 1,7 Bir ara %5 i gördü asansör gibi hisse ciktigiy yerde asla durmuyor. Eib ve Eic fonların içinde altın ve dolar da oldugu için bugün artin gelir sanırım.
Bugün için en merak ettiğim Tdg fon ne getirecek. Dolar dün kapanıştan sonra %1.5 yükseldi. ABD 10 yıllık tahvil faizleri de %4 aşağıda
Originally Posted by melihsah Bugün için en merak ettiğim Tdg fon ne getirecek. Dolar dün kapanıştan sonra %1.5 yükseldi. ABD 10 yıllık tahvil faizleri de %4 aşağıda Dolar % 0,7 yükseldi.
Originally Posted by ibrahim16 Dolar % 0,7 yükseldi. TR kapanıştan sonra demiştim, şu an da Usdtr borsa yatırım fonu +1.43
Forum Rules
Yer İmleri