Sayfa 594/1001 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Bugün Samsunda yaşayan bir akrabam konut kredisi için başvurmuş. banka eksper değeri 450 bin tl. çıkmış ama müteahhit 200 bin tl. den fazla kredi kullandırmam demiş. Beni aradı ve anlattı. Bu müteahhitin derdi ne dedi. Ben de müteahhiti aradım '' Siz daireyi nakit satarken 450 değil mi, bırak adam kredisini çeksin ödeyecek olan o , siz paranızı alacaksınız sonuçta '' dedim.

Müteahhit '' bak kardeşim, senin dediğin gibi dönseydi işler ben çoktan batmıştım. Ben deftere tabiyim. Bu daireyi 170 bine mal ederek 200 bine satmış görünüyorum. Bunun vergisini ancak ödeyebiliyorum. Bir de 450 bine sattım dersem yandığım gündür '' dedi. Mesele bu kadar basit işte.

Kapanışa doğru aşağı basmaya çalışacaklarını düşünüyorum.6.85 olmasada 6.90 a doğru.Bakalım başarabileceklermi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Herhangi bir bankanın yönetim kuruluna girebilmek için gereken liyakate haiz bence .
    Belki FED'den de teklif gelir yakında
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Belki FED'den de teklif gelir yakında
    Istemeden keşif yaptın

Tam ismi: Federal reserve

Statüsü bankadan ziyade
    Rezerv filan

Maden olmalı

Hazine kağıt satıyo tahvil
    Bu para basıp yani onu üretip satarak
    Onları bankaların almasını sağlıyo

Bretton Woods la altıncıları da devreden çıkarmış
    Daha ne istesin
    Hesap soranda yok

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün Samsunda yaşayan bir akrabam konut kredisi için başvurmuş. banka eksper değeri 450 bin tl. çıkmış ama müteahhit 200 bin tl. den fazla kredi kullandırmam demiş. Beni aradı ve anlattı. Bu müteahhitin derdi ne dedi. Ben de müteahhiti aradım '' Siz daireyi nakit satarken 450 değil mi, bırak adam kredisini çeksin ödeyecek olan o , siz paranızı alacaksınız sonuçta '' dedim.

Müteahhit '' bak kardeşim, senin dediğin gibi dönseydi işler ben çoktan batmıştım. Ben deftere tabiyim. Bu daireyi 170 bine mal ederek 200 bine satmış görünüyorum. Bunun vergisini ancak ödeyebiliyorum. Bir de 450 bine sattım dersem yandığım gündür '' dedi. Mesele bu kadar basit işte.
    bu ayağı benim de arkadaşıma yaptılar. 2 3 sene önce.
    ben alma bırak kalsın ev mi yok dedim.
    2 3 gün sonra tıpış tıpış aradı.
    vergi kaçırmanın adi isler boyle yürüyor olmuş.
    boyle insanlara asla prim vermem.
    bana bunu yapsa lafımı sokar evi de daha almam .

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu ayağı benim de arkadaşıma yaptılar. 2 3 sene önce.
    ben alma bırak kalsın ev mi yok dedim.
    2 3 gün sonra tıpış tıpış aradı.
    vergi kaçırmanın adi isler boyle yürüyor olmuş.
    boyle insanlara asla prim vermem.
    bana bunu yapsa lafımı sokar evi de daha almam .
    Yagmurdan kacarken doluya tutulacaklar (ceviz büyüklügünde) haberleri yok, diyecem de, biliyor bir cogu.
    Söylediginiz zaman, yok yaa ne olacak cevabi geliyor.

7. Kanada Federal Sağlık Bakanlığının, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi için Remdesivir adlı antiviral ilacı resmen onayladığı bildirildi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/kana...ayladi-1754690

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün Samsunda yaşayan bir akrabam konut kredisi için başvurmuş. banka eksper değeri 450 bin tl. çıkmış ama müteahhit 200 bin tl. den fazla kredi kullandırmam demiş. Beni aradı ve anlattı. Bu müteahhitin derdi ne dedi. Ben de müteahhiti aradım '' Siz daireyi nakit satarken 450 değil mi, bırak adam kredisini çeksin ödeyecek olan o , siz paranızı alacaksınız sonuçta '' dedim.

Müteahhit insafliymis bizim burda 485'lik daireye 120 bin kredi cektiriyorlar, 385 binlik daire de 100 bin lira.

Sayfa 594/1001 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •