sonlara doğru 2018i aşan bir kur şoku beklediğini söylüyor..
Originally Posted by dimitris Dün Berat abi , İstanbul yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek diyordu. Vardır bir bildiği. Onlar pılatonik söylemler Esası Vahşi cazibe Uzat bana saçlarını 2 elin var Birinde koz diğerinde silah olcak Malezya kuala lumpur Oto sanayinde vazcaydı Onu petronas towers Imf world bank Hub yapıp ödüllendirdiler E sen ne veriyon? Buna mukabil
Originally Posted by Moruk Onlar pılatonik söylemler Esası Vahşi cazibe Uzat bana saçlarını 2 elin var Birinde koz diğerinde silah olcak Malezya kuala lumpur Oto sanayinde vazcaydı Onu petronas towers Imf world bank Hub yapıp ödüllendirdiler E sen ne veriyon? Buna mukabil Sanıyorum Ereğli sayfasında gördüm seni cümlelerin daha normaldi. Orada TDK üyesi mi var yoksa bizi daha zeki görüp ne desem anlarlar mı diyorsun
Originally Posted by caner50 seviyesiz, saçma sapan çizim ve sözler, şıracı bozacı.. toprağı bol olsun..karikaturist vardı, ilhan selçuk..onun çizimlerine benziyor.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben iyi güldüm seni bilmem .
Originally Posted by dimitris Sanıyorum Ereğli sayfasında gördüm seni cümlelerin daha normaldi. Orada TDK üyesi mi var yoksa bizi daha zeki görüp ne desem anlarlar mı diyorsun Ya da viop Cafe mi emin olamadım. Borsa kafa bırakmadı.
Sansürlü yazıyom bazen biraz Ama gene de açık Gönül gözü açık olan Anlar )
Originally Posted by dimitris Dün Berat abi , İstanbul yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek diyordu. Vardır bir bildiği. Kanal istanbul mu düz istanbul mu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Sepet bazli tum zamanlarin rekoru geldi.
Forum Rules
Yer İmleri