Sayfa 236/1006 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    pırlanta sektörü tekel. araştırmıştım konuyu çoğu gerçek pırlanta değil, kimse de gerçekleri açıklayamıyor. gerçek pırlantalar genelde itibarlı kişilere veriliyor.
    Dün belgesel kanalında biri vardı madende tek başına elmas arıyordu. Güzel de yer altında ev yapmış. zamanında milyon dolarlık pırlanta bulmuş tekrar çıkar diye kazıyormuş.

Bana göre A4 kağıdı da güzel bir yatırım aracı 30 yıldır çok bir ilerleme olmadı, nem kapmaz ise değerini korur ama yükte ağır pahada hafif bir şey.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    bu nesne yeraltından çıkıyor. 20000 dolar fiyatı olursa dünyada kazılmadık delik kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Geçen sene dükkandaki arkadaşlarla trekkinge gittik. Adamlar ellerinde elek derenin basında altın arıyorlardı. Işszlik arttıkça bu yola tevessül edenler de artacaktır diye düsünüyorum.

Evet şimdi bunu yapan firma doğru yatırım kararı vermiş midir ?

2008'den 2013'e kadar altın fiyatının 4 kat civarında arttığını dile getiren Özel, "Bu nedenle takı sektöründe yüzde 70'e varan daralma oldu. Bir de fırsat oluştu. Elimizdeki altının değeri çok yükseldi. Birkaç yıl önce 100 kilo altına alacağımız arsayı 30 kilo altına alabilir duruma geldik" diye konuştu. Özel, şöyle devam etti: "2011'de bu arsayı 1300 kilo altın karşılığında aldık. O dönemde fiyat artışı 2-2.5 kat civarındaydı. Böyle iyi lokasyonlar yakalarsak, kuvvetli talep de varsa AVM yatırımına devam edeceğiz. Biz tezgahtan yetişen kuyumcu tipi değiliz. Daha önce uluslararası bir firmada satış direktörüydüm. Doktor unvanım var. Bizim gibiler için kuyumculuk ile AVM işi organize etmek çok farklı değil."

https://www.google.com.tr/amp/s/m.ha...8-altindan-avm

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    altının 2023 sonuna kadar onsunun 90 bin dolara ulaşacağını düşünüyorum.

Böyle uçuk rakamlarda var.(153 bin dolar)

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Geçen sene dükkandaki arkadaşlarla trekkinge gittik. Adamlar ellerinde elek derenin basında altın arıyorlardı. Işszlik arttıkça bu yola tevessül edenler de artacaktır diye düsünüyorum.
    İzmir körfezi zaman içinde dolmuş bugün kara olan olan yerler eskiden denizmiş. Bir ihtimal bu bölgelerde altın birikmiş olabilir.

O egeli ben değilim

6. İstanbulun taşı toprağı altın derlerdi eskiden,
    cok eski bir yerleşim yeri buram buram tarih kokuyor. aslında bu bir işaret olabilü
    istanbulda altın fazladır DİE düşünüyorum, araştırmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

7. Cam da özel bir madde, SISE hisseleri de değerini koruyabilecek bir alan ama şu birleşme işleminin bitmesi lazım bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Milyar milyar dolarlar satılıyor

Zabaha dolar kaç olur arkadaşler

Sayfa 236/1006 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •