Sayfa 274/1006 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    onbinde 2 den yukarısı kazık.
    aynen aslında olması gereken onbinde 1 bankalar dahil her kurum bunu yapmalı. o zaman işlem hacmi X 10 olur...

düşünsene 15-20 liralık hisseyi bile 1 kademe yukarıdan satıp kar edeceksin.. deli gibi işlem olur.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Kral Midas ya da Asur kaynaklarındaki adıyla Muşkili Mita, MÖ 738 - MÖ 696 yılları arasında, Frigya'nın Polatlı'da kurulmuş olan başkenti Gordion'da, yaşamış olan efsanevi Frigya kralıdır. ... Yaşamı boyunca acılar çekmiş olan Midas, "eşek kulak"larıyla ya da "dokunduğu her şeyi altına çevirmesiyle" ünlenmiştir.

kaynak wiki

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    aynen aslında olması gereken onbinde 1 bankalar dahil her kurum bunu yapmalı. o zaman işlem hacmi X 10 olur...

düşünsene 15-20 liralık hisseyi bile 1 kademe yukarıdan satıp kar edeceksin.. deli gibi işlem olur.
    Benimki binde 1..bazen dusunuyorum boyle olmasi daha iyi.komisyon yuksek oldugu icin daha az al sat yapiyorum. Daha fazla karda oturmus oluyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Yabancıların ağırlıklı olduğu hisse senetleri diğer hisse senetlerinden daha fazla değer kazanırsa ,yahut yabancıların bulunmadığı hisse senetleri daha fazla değer kaybetmişse yabancı payı -göreceli olarak -artmış gözükür.
    Dolayısıyla yabancılar alıyor mu/satıyor mu tek referans veri merkez bankasının her hafta Perşembe günleri yayınladığı "Piyasa Fiyatı ve Kur Hareketlerinden Arındırılmış" Menkul Kıymetler İstatistikleri verisidir.Sadece bu veriyi dikkate alın.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...ac2c96-ndXr.Em

Oraya bakarsanız da ,yılbaşından bu yana yabancıların 4.156,3 milyar dolar hisse senedi+7.464,7 milyar dolar devlet tahvili toplam 11.621.0 milyar dolar TL cinsi menkul varlığı satarak Türkiye'den çıkış yaptıklarını görürsünüz.

Sevgili adminler bu açıklamayı hisse.net bannerının altına yazamıyor muyuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Benimki binde 1..bazen dusunuyorum boyle olmasi daha iyi.komisyon yuksek oldugu icin daha az al sat yapiyorum. Daha fazla karda oturmus oluyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kafaları çalışmıyor işte. binde1-2 komisyonla ky ayda birkaç işlem yaparken belki hiç işlem yapmazken komisyonu çek aşağı sabah akşam al-sat yapsın sürümden kazan.

6. Eylul ekim de 2. Dalga da bu kurlarla ekonomi hepten patlar
    Akebe laneti hala yeni krizler yaratma derdinde
    Wc kagidi temizlik malz. Fiyatlari cok feci patlayacak bu kurlarla yine
    Yok mu uyaran bunu hic anlamıyorum ua da yanindaki danismanlar bilerek yanlis yola sokuyor
    Strelin 9 euro 8 usd 7....ayip

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    yüzde 2 indirip yüzde 1 tepki verdiler..

8. DOW da 21 günlük ortalama önemlidir. 26370 üstüne atmaya çalışacaktır. Atarsa toparlayabilir. kıramazsa aşağı salacaktır. 50 günlük 25900 lere doğru

Sayfa 274/1006 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •