Sayfa 449/1200 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Ykgyo,
    Sol başta daire içine alınan hacim dip göstergesi olmuş ciddi yükseliş öncesi
    Ve şaunda yine ayni hacimin iki kat fazlası var
    Anlami bu hacim ile kırmızı yatay desteklerini kırmıyor ise burası diptir benim tecrübem bunu söyler ama ben tecrübeye inanmam diyorsanız yatay destekler orda çizili
    Grafiğini en beğendiğim hisselerden

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tecrübeye inandım faydalandım..Teşekkür ederim.Süper tespit
    Burada yer alan yorumlar kişisel görüşlere dayanmakta olup, herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır.

2. Ustalarım fonet değerlendirme yapabilecek olan varmı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Vay Arkadaş. Ben Allah razı olsun demekten bıktım bu sacro ve fight clup dua almaktan bikmadi. ALLAH sizden razı olsun. Tuttuğunuz altın olsun. Ölmüşleriniz nur için de yatsın.

4. Teşşekkürler şimdiden

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Ykgyo,
    Sol başta daire içine alınan hacim dip göstergesi olmuş ciddi yükseliş öncesi
    Ve şaunda yine ayni hacimin iki kat fazlası var
    Anlami bu hacim ile kırmızı yatay desteklerini kırmıyor ise burası diptir benim tecrübem bunu söyler ama ben tecrübeye inanmam diyorsanız yatay destekler orda çizili
    Grafiğini en beğendiğim hisselerden

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstad eline sağlık. Yine 10 numara bir analiz olmuş.
    Benimde çok hoşuma gitmişti grafik ama bugün sabahtan beri yoldaydım. Akşamına da geç olmuştu artık.
    Napalım diğerlerine artık naaip kısmet.
    Bol kazançlar dilerim tüm forumdaşlara, özellikle Size ve Sacro hocama.

6. Sacro hocam Kristal bayrak formasyonu hedef 2.8 olabilirmi...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Bulut kardeşimiz uzun zamandır teknik bilgi verdi mi diye Bütün mesajlarını bul diye talimat verdim SASA ile ilginiz yüksek bu aralar .
    Ana gemim maliyette düşük iyi malımızda var değmesin keyfimize.
    Yok geçen 15 gün önce diğer tahtamızda bir yorum yaptım saldırıya uğradık ver çoşkuyu yapınca
    Yönetim beni 10 günlük ultra herşey dahil tatil köyüne gönderdi .
    Tahtalarda ne temel kalmış ne teknik vakti gelen gidiyor , hafta sonu biraz bu işten anlayan indikatörlerle tahta bulur ekmek yer yeterki çalışsın ha sacro çalışsın o bulsun bizde yararlanırız diyeceklerse topiği bırakmasınlar
    Hepinize bol kazançlar .Çeşme akarken testiyi doldurun.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bu istediğinizi formülize edemedim.
    sayın Coccinella hiç önemli değil. çok kabarık bir liste değil zaten, ben bakarım zamanım olduğunda. tekrar eline sağlık.

çıkan hisse geri düşüyor ya, acayip gıcık oluyorum(KIPA). DERIM için teşekkürler üstad. BRISA benim gözümden son zamanlarda paylaşılanların içinde en güzel parlayanı ama yükü arttı sanırım. sabır
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Sayfa 449/1200 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •