Sayfa 125/919 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    o zamanlar kötüledim doğru hisse fiyatına yansımadı diye 3 senede .1 sene sabrettim 2 sene sabrettim 3 sene dayanamayıp kötüledim hisseyi doğru şu an yine söylüyorum arge pazarlama önemli ama hisse fiyatına yansımadıktan sonra ben ne yapayım argeyi pazarlamayı?
    o zaman kotuledigin vakidir, lakin o gun hisse 7 liraydi simdi 30 lira .
    aradaki farkin farkindamisin lioness?
    simdi gunde 15 kere cilalama yapiyorsun, hemde hisse 30 lira iken.

senin secereni bilen bizler icin hic onemli degil dinleriz lakirdilarini amma,

yeni gelenler, inanir , aldanir, yanilir, perisan olur , olaki lionesssss.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

2. madem şu an yüksek olduğunu düşünüyorsun 30lar gelmişş diyorsun yüksen diyorsun neden satmıyorsun o halde? aşağıdan alırsın daha fazla para kazanırsın böylece senin düşüncene göre .. 4 kat yükselmiş diyorsun 30lara yüksek diyorsun ee daha ne bekliyorsun?

cilalama diyorsun ya .. bundan sonra az yazarım burayada senin o tatlı gönlün mutlu olsun diye

3. 7 lirada hergun karaladigin hisseyi 30 liradan hergun cilalalmak senin aklina, vicdanina , ahlakina uyuyorsa sen makul goruyorsan

al buyur ne yaparsan yap.

ama iste bir sene once tukurduklerinde orda duruyor,

yeni gelenler bilmiyor ama biz eskiler biliyoruz , hicbirimiz bilmiyorsa yuce yaradan biliyor.

benim icin pahali benim icin ucuzmus demagojileri yapma.

tutarli ol , prensip sahibi ol.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

4. Sn Yatırımcıali ben yazıyı sizin yazmadığınızı biliyorum . Sn Lionnes'e gönderme yaptım. :-)) Siz iyi takip etmişsiniz ve paylaşmışsınız.

5. Yok arkdaş bu forumda ne iyi ne kötü yorum veya bilgi yapılır. Ne haliniz varsa görün ( Sözüm belli kişilere ) bundan sonra yazmayacağım, bilgi de vermeyeceğim , kaçtığımdan değil sizin gibilerin olduğu yerde ben yokum artık.

6. Sn Lionnes kaçmayın, bilgi vermeye devam edin lütfen . Bizim eleştirdiğimiz konu aynı bilgileri defalarca ve gün içinde bir çok kez yazmanıza rağmen yine her zamanki gibi beklentinin altında kalan bilanço için bile olumlu yazmanız
    Ben hiç bir elestri yapmadım o zamana kadar,zaten de sadece forumu sessizce izliyordum . Bilançoyu begenmedim diye yazdım ve şak diye bana karşı bir yazı yazdınız. Bu hareketiniz doğru değildi ve uzadı gitti. Yeni bilgi bulursunuz paylaşırsınız eyvallah .Ama olumsuzlukları göz ardı edip hep pohpohlayıcı yazılar yazarsanız burada tepki vermemiz normaldir. Hisse pazarlayalar da böyle yapıyor çünkü.

7. Artık yeter ,tartışmak icin başka bir mecra seçin ,şirketle ilgili yeni bir paylaşımı olan paylaşsın ,geçmişte oydu buydu bırakın ,bunaldık

8. Sn. Gucan haklısın. Biz burada didişmelerinizi takip etmej zorunda değiliz. Herkes akol sahibi ve bigiye erişim çok basit. Merek eden eski yazıları bulur okur. Buralara yapıştırmanın anlamı yok. Doğru yazılmış 3-5 kelime hepsini anlatmaya yeter. Yarın piyasa bilançoyu nasıl algılar? Bu konuda fikriniz varsa alalım. (Kısır çekişmelerin yeri özeldir geneli meşgul etmeyelim. İkileyin lütfen!!!)

Sayfa 125/919 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •