Sayfa 124/919 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 985 - 992 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. siz hayrola 2 kafadar böyle yazılar yazıp algı yapıp milletin malına mı göz diktiniz ? nerden çıktınız böyle ikiniz birden? şu an hisse yüksek algısı yapıp milletin malına mı göz diktniz yoksa? hatırlatırım 2017 yılında bu hisse 20 liraydı , aradan 3,5 sene geçmiş 30 lara yüksek diyip milletin malına mı göz diktiniz?

2. 3 senede 120 miyon tl arge pazarlama diyorum, hala aynı arge diyor yav

3.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    19-05-2019, 15:39#5038
    by lionnes
    30 sene geçecek hala arge önemli diyecek burdaki bazıları .... yav yatırımcı kara kazancına bakar bu şirket zaten 3 senedir arge yapıyor pazarlama yapıyor e sonuç? hisse fiyatı yerlerde dolar bazında ise yerin dibinde!!! hala arge arge hisse fiyatına yansımayan argeye koyarım ben oyle argeye yatırımcı hisse fiyatıyla ilgilenir siz hala arge deyin.

arge ayni arge o zaman niye kotuydu de, simdi niye iyi oldu?

Sn Moderatör lütfen müdahale edin arkadaşın tutarsızlığı fena deşifre oldu .Daha fazla rezil olmasın. :-))))

4. o yukardaki yazi lionnesse ait sn fatihrustu, hangi tutarsizliktan bahsediyoysun?
    ben kront 7 lira iken lionesse krontu kotuleyip millete hisse sattirma dedim,
    su anda hala kronda olmama ragmen fiyati 7 den 30 a cikmis krontta pazarlama yapma diyorum, kront artik o kadarda ucuz degil diyorum ben mi tutarsizim?
    niyeki?

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    siz hayrola 2 kafadar böyle yazılar yazıp algı yapıp milletin malına mı göz diktiniz ? nerden çıktınız böyle ikiniz birden? şu an hisse yüksek algısı yapıp milletin malına mı göz diktniz yoksa? hatırlatırım 2017 yılında bu hisse 20 liraydı , aradan 3,5 sene geçmiş 30 lara yüksek diyip milletin malına mı göz diktiniz?
    ya evet kront 7 lira iken kront sudan ucuz sakin satmayin dedik , simdide o kadarda ucuz degil artik 7 den 30 a geldi diyoruz. dikkatli olun diyoruz ve milletin malina goz dikmis oluyoruz oylemi?
    sen kendini akilli milleti sersemmi sanirsin?

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

6. kendine gel eyyy ne sattırması ? asıl sen algı yapıyorsun böyle yazarak .4 kat yüksek diyorsun hisseye şu aa ? neye göre 4 kat yüksek? pazarlamanın en büyüğü sende . Hadi bak işine arkadaş ister al ister sat . Hiç bir zamam kimseye al sat demedim.Kendi uydurma iyi pazarlamacı senden olur asıl.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    kendine gel eyyy ne sattırması ? asıl sen algı yapıyorsun böyle yazarak .4 kat yüksek diyorsun hisseye şu aa ? neye göre 4 kat yüksek? pazarlamanın en büyüğü sende . Hadi bak işine arkadaş ister al ister sat . Hiç bir zamam kimseye al sat demedim.Kendi uydurma iyi pazarlamacı senden olur asıl.
    7 lira iken gunde 15 kere kotuledigin su anda ise 30 lira olan kront.

yerin dibine batirirken kotu derken 7 lira olan kronta gore bu gun fiyati 4 kat yuksek olup 30 lira olan kron lioneesss.

o zaman senede ayni argeyi yapiyor diye kotuledigin kront unuttun mu lionesssssss?

8. o zamanlar kötüledim doğru hisse fiyatına yansımadı diye 3 senede .1 sene sabrettim 2 sene sabrettim 3 sene dayanamayıp kötüledim hisseyi doğru şu an yine söylüyorum arge pazarlama önemli ama hisse fiyatına yansımadıktan sonra ben ne yapayım argeyi pazarlamayı?

Sayfa 124/919 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •