Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8042 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaşlar yapı kredi robotuna fazla takılmayın. Onun tek numarası sizden bizden milisaniyeler önce fiyatın değiştiğini görmesi ve ona göre pozisyon alması. Kademe kalkacağını görünce alıyor veya tam tersi. İşlem hacminin bu kadar yüksek olmasının sebebi bu. İçerisinde öyle karışık formüller v.s. asla yok. Şahsi görüşümdür.

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yapı kredi robotuna fazla takılmayın. Onun tek numarası sizden bizden milisaniyeler önce fiyatın değiştiğini görmesi ve ona göre pozisyon alması. Kademe kalkacağını görünce alıyor veya tam tersi. İşlem hacminin bu kadar yüksek olmasının sebebi bu. İçerisinde öyle karışık formüller v.s. asla yok. Şahsi görüşümdür.
    Neden kaale almayalım? Çıkan hissede maliyeti aşşağıda, düşen hissede maliyeti yukarda..
    Bütün hisselerde karda.. düşen de bile.. her gün böyle para düdüklüyor..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Neden kaale almayalım? Çıkan hissede maliyeti aşşağıda, düşen hissede maliyeti yukarda..
    Bütün hisselerde karda.. düşen de bile.. her gün böyle para düdüklüyor..
    Vurgulamak istediğim konu şu; kutsal kaseyi veya altın formülü falan buldukları yok. Sadece bizim gibi oyunculardan milisaniyeler önce değerleri görüp, robotlar vasıtasıyla işlem gerçekleştiriyor. Düşüncem doğruysa kazanmak bu sistemin kaderinde var. Düşünsenize siz kademenin kalkacağını görmeden önce robot bunu görüp kademeyi alıyor. Tabiki maliyeti aşağıda kalır. Tam tersi de geçerli.

Bu şekilde bir sistemi kurabilecek paranız, bağlantılarınız ve yeterli sermayeniz varsa siz de yapabilirsiniz. Ancak bizim gibiler için hayalden öteye gidemez.

4.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Vurgulamak istediğim konu şu; kutsal kaseyi veya altın formülü falan buldukları yok. Sadece bizim gibi oyunculardan milisaniyeler önce değerleri görüp, robotlar vasıtasıyla işlem gerçekleştiriyor. Düşüncem doğruysa kazanmak bu sistemin kaderinde var. Düşünsenize siz kademenin kalkacağını görmeden önce robot bunu görüp kademeyi alıyor. Tabiki maliyeti aşağıda kalır. Tam tersi de geçerli.

Bu şekilde bir sistemi kurabilecek paranız, bağlantılarınız ve yeterli sermayeniz varsa siz de yapabilirsiniz. Ancak bizim gibiler için hayalden öteye gidemez.
    Benimde söylemek istediğim; varlık fonu veya tcmb işlemleri..
    Yani işlemler sanal... etik değil..
    Gün sonu olduğu gibi geri koyuyor..
    Bu şekilde sadece kendi vatandaşını düdüklüyor...
    Gitsin ingiltere, abd borsasında yapsın bu işlemleri, ihracat getirisi olur en azından..

Sistem kendi vatandaşını yutuyor, mecbur bırakıyor..
    Onaylıyorsan ne ala..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Neleri etik ki, sadece bu olsa keske.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    endeks...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Gün sonu olduğu gibi geri koyuyor..
    Bu şekilde sadece kendi vatandaşını düdüklüyor...
    Gitsin ingiltere, abd borsasında yapsın bu işlemleri, ihracat getirisi olur en azından..

Sistem kendi vatandaşını yutuyor, mecbur bırakıyor..
    Onaylıyorsan ne ala..
    Açıkçası bu robot işlemleri içerisine TCMB veya TVF'nin dahil olduğunu sanmıyorum. Benim tahminim sadece teknolojik üstünlük ile anlık veya gün içi alış satış yaptıkları yönünde. Bir nevi Forex piyasasında scalping yapmak gibi. Sadece bu şekildeyse bize bir laf düşmez bence.

Ancak söylediğiniz gibi farklı kurumlar bu işe dahilse o zaman etik değil diyebiliriz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •