Sayfa 27/1002 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 209 - 216 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Allah aşkına hangi dedikodu?
    Dedikoduyla kim iş yapar?
    Dedikodu twitterda oluyor.
    Benim dikkat çekmek istediğim burada yazılanlara bakarak yatırım yapanlar olabilir.
    Bu yüzden kılı kırk yarmadan twitterdan toplayıp yön gösteren yazı yazmamak lazım.
    swap faizinin 500 üstüne cikmasi ve bunu anlamayan ky panikle hisse satmasi
    neyse sana 1000 saat konussamda sen kendi bilgilerini ( ki hic bi bilgin oldugunu düsünmüyorum) kendi bildigin gibi aktar
    buraya tekrar yazmam hata zaten
    sustum ben herkese bol kazanclar

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Siz de geçen ppf ne zaman hesaba geçer diye soruyordunuz.
    Öğrenebildiniz mi acaba?
    Allah razı olsun hocam sende olmasan halimiz yamandı bi uzak dur forumu karıştırma

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    dostum o paylastigin gönderileri benim gibi paylasan bi sürü ekonomist var..benim tek bilmedigim buraya o goruntuyu nasil koydugun..bilmesemde olur o kadar onemli degil
    birebir bütün bilgilere erisecek imkanim yok ..imkanim varda bloomberg terminale o kadar para vermek istemiyorum..
    ikinci soyledigine gelince yabanci swift yoluyla ülkeye TL sokmak isterse BDDK denetiminde dogru fakat 1-2 milyar TL ( rakamı salladim) ülkeye girince hoop kardesim bi gel sen buraya nedir bu para diye sorgularki bu parayi oyle kolay kolay ülkeye getiremez..euroclear gibi bridge sistemini kullanmasi gerekir
    ücüncü soyledigine gelince ben en başından beri ne diyorum YABANCI TL BULAMIYOR diyorum TL bulursa farkli işlemler yapacak..sen diyorsun ki tl bulsunki zararina pozisyon kapatmasin
    bende senin gibi düsünmüyorum..
    1. Swiftle zaten TL sokmuyor USD sokuyor. Basit swift mekanizması...
    Buna kimse bir şey demez.
    Diyecek olan hoş geldiniz der.

2. Euroclear Bank bir saklama kuruluşudur. Türkiye eurobondlarının satışının kolaylaşması için devreye alındı.

3. TL'yi ya TRY cinsi varlık satarak bulur ya da USD vb. varlık satarak elde eder.
    Umarım bunlar açıklayıcı olmuştur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. üstüste 4. işlem günü bist100 kırmızı olacak bu gidişle. Bir yandan güzel oluyor hisse fonu artırmak için aslında.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    swap faizinin 500 üstüne cikmasi ve bunu anlamayan ky panikle hisse satmasi
    neyse sana 1000 saat konussamda sen kendi bilgilerini ( ki hic bi bilgin oldugunu düsünmüyorum) kendi bildigin gibi aktar
    buraya tekrar yazmam hata zaten
    sustum ben herkese bol kazanclar
    Ben de sizin yanlışlarınızı düzelttim.
    Hiç yazmamanız yanlış yazmanızdan iyidir, bu konuda sizi destekliyorum ve kararınızı saygıyla karşılıyorum.
    Bir de olaya böyle bakmak lazım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

usd getirip TL nasil alacagini aciklayabilirmisin?
    bu işin pozisyon kapamakla alakasi yok ..ya jmk dostum bilgili gorunupte cok bilgisiz oldugunu düsünüyorum ..
    seninle tartismakta istemiyorum
    onur bey yabancılar şuanda DİPS satıyorlar. hisse senedi değil. eğer hisse senedi satıyor olsalardı TSKB alışlarım gerçekleşirdi. vade ile DİPS değeri ters orantılı ilerler.

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    1. Swiftle zaten TL sokmuyor USD sokuyor. Basit swift mekanizması...
    Buna kimse bir şey demez.
    Diyecek olan hoş geldiniz der.

2. Euroclear Bank bir saklama kuruluşudur. Türkiye eurobondlarının satışının kolaylaşması için devreye alındı.

3. TL'yi ya TRY cinsi varlık satarak bulur ya da USD vb. varlık satarak elde eder.
    Umarım bunlar açıklayıcı olmuştur.
    1-adam usd satıp niye TL alsın ..zaten adamin amaci tl bulupta yaptigi trade işleminden para kazanmak..adam usd/tl islemi yapmis para düsük kurdan almis yüksek seviyeden tutmus elinde
    sen diyorsunki o yüksek seviyeden aldigi usdyi satiyor ve tekrardan islem yapmak icin TL mi bulmaya calisiyor?
    senin dedigin kurun 7 veya üzerine atmasi gerekiyor
    yabancinin maliyetini nerden biliyosun
    2-euroclear bank saklama ve TAKAS kurulusudur..
    TAKAS!
    3 -zaten ne dedim tl bulmak icin ya hisse satacak ya da tahvil ..

8. %60 Hisse/Hisse Fonu
    %30 Bireysel eurobond(Pasif getiri için)
    %10 Altın
    Gerisi Sabır.
    Saygılar.

Sayfa 27/1002 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •