Sayfa 451/1006 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Yabancı takas verisi ne durumda en son yüzde 8 artmıştı

sır mi oldu vermiyorlar mi artık

.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İkigözüm abi garan gram altın bazlı grafikisiki nasıl oldu, dip tazelendi mi

2001 eylül ayı 1.32 - güncel 1.43 en düşük gördükleri seviye.(ons 2050 usd)

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    akbank tahtasini gomduler ! bu nasil bir satistir anlamak mumkun degil

4.  Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    bence de 46.20 üzeri tutunma endekslerde yeni bir sayfa açar gibi görünüyor
    Stok verisi de destekliyor gibi
    tüpraş petkim belki nemalanır artık...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Türkiye'nin en ciddi sorunu dolar mevduatçı halk bence.

Eger halkin ifade ozgurlugunu kisitlarsaniz, gazeteci tutuklarsaniz, basini yandas diye bolerseniz, halk'a, muhalefet edecegi bir mecra birakmazsiniz.

Milletin dolar alarak koydugu bu eylem, bir muhalefet yontemidir.

Bunu durduramazsiniz.

Arjantin'de de benzer seyler yasandi.

Hatta bir gecede tum dovizi yerli paraya da cevirdi Arjantin, ama cozum olmadi.

Gidecekler baska yol yok.
    Kısmen katılıyorum diyorum. Ben muhalefet yönteminden çok, sürekli suni ve reel krizler yaşayan bir ülkenin vatandaşı oldukları için, halkın kendini koruma mekanizasması olarak görüyorum...

6. x30 spot

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    akbank tahtasini gomduler ! bu nasil bir satistir anlamak mumkun degil
    106 binde 4,97 yi görmüş oralardanda alan olmamıştır. dibi 5.00 lira desen endeks yüzde 3 yükselmiş akbank 5,02
    bu şekilde devam ettikçe yükselecek demek zor olacak. 6 lirada böyleydi geldi 5 liraya yine böyle..
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Koronavirüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlıkçılar için kanun teklifi -AA

- İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan, koronavirüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlıkçıların ailelerine ölüm aylığı bağlanması için kanun teklifi verdi

TBMM (AA) - İYİ Parti, koronavirüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının ailelerine ölüm aylığı bağlanması için kanun teklifi sundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın imzası ile TBMM Başkanlığına sunulan teklif, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda değişiklik öngörüyor.

Teklife göre, kamu sağlığını tehdit eden salgın hastalık ile mücadele ederken hayatını kaybeden sigortalı sağlık meslek mensuplarının hak sahiplerine yazılı isteği üzerine ölüm aylığı bağlanacak.

Teklifin gerekçesinde, güncel veriler uyarınca 5 Ağustos 2020 itibarıyla dünya genelinde görülen koronavirüs vakalarının toplamının 18 milyon 500 bini, can kayıplarının ise 701 bini aştığı belirtildi.

Türkiye'de Sağlık Bakanlığının açıkladığı veriler uyarınca 234 bir 934 vakanın tespit edildiği, 5 bin 765 kişinin ise yaşamını yitirdiği ifadesine yer verilen gerekçede, şunlar kaydedildi:

"Kamu düzenini ve sağlığını tehdit eden felaketlerle karşı karşıya kalındığında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi, gerekli her türlü fedakarlığın gösterilmesi ve en önemlisi toplumun kendisini meydana getiren değerlere sıkı sıkıya sarılınması hayati bir zorunluluktur. Sağlık çalışanlarımızın içerisinde bulunduğumuz bu süreçte göstermiş oldukları üstün cesaret, vazife bilinci, kararlılık ve karşılık beklemeksizin göstermiş oldukları fedakarlık, maddi ve manevi her türlü takdiri zorunlu kılan, eşine az rastlanır bir metanet örneğidir. Bu süreçte sağlık çalışanlarının yanı sıra aileleri de onlar ile benzer fedakarlıklar göstermektedir. Bu kapsamda kamu düzeni ve kamu sağlığı için her türlü fedakarlığı gösterirken görevi başında vefat eden sağlık çalışanlarımızın ailelerine, emekliliğe hak kazanılmış olup olmadığına bakılmaksızın, ölüm aylığı bağlanabilmesi amacıyla Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda değişiklik teklif etme zarureti hasıl olmuştur."

Kaynak : Anadolu Ajansı

Ben onaylıyorum.

Sayfa 451/1006 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •