Sayfa 22/831 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 169 - 176 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Arsanin tic konuta donmesi degerini en az 10.kat arttirir buna gore hesap yap dostum..bence 1 tavan az en az 2 tavan yapmasi lazim

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bir buçuk senedir taşıyordum kağıdı geçen cuma 164 ten boşalttım malı.bugün tavan akşamına haber.sabır sabır sabır..paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.kısmet.zır bir kağıttır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Kac metrekare bilgisi olan değeri nedir acaba

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by 1kahn Yazıyı Oku
    Bir buçuk senedir taşıyordum kağıdı geçen cuma 164 ten boşalttım malı.bugün tavan akşamına haber.sabır sabır sabır..paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.kısmet.zır bir kağıttır.

Dostum sen borsadan uzak dur bence

5.  Alıntı Originally Posted by 1kahn Yazıyı Oku
    Bir buçuk senedir taşıyordum kağıdı geçen cuma 164 ten boşalttım malı.bugün tavan akşamına haber.sabır sabır sabır..paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.kısmet.zır bir kağıttır.

Bugün tavan kapatmadı tavanı 2,07 idi ve 2,02 ve 2,07 arasında habire işlemler yaptı hemde bol bol

6.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    Bugün tavan kapatmadı tavanı 2,07 idi ve 2,02 ve 2,07 arasında habire işlemler yaptı hemde bol bol
    Aciga mal sattilar yarin alttan yerine..koyariz diye dusunduler ama bu haber plani bozdu..yarin acilista mal kapmaya calisirlar

7. Al sat için girdim 2,04 te çıktım tavan oldu ama sonra 01-02 kapattı tavan kapatmaması ilginç oldu

8.  Alıntı Originally Posted by emrehazirci Yazıyı Oku
    Aciga mal sattilar yarin alttan yerine..koyariz diye dusunduler ama bu haber plani bozdu..yarin acilista mal kapmaya calisirlar

A1 KAPITAL ACIGA SATIS YAPTI YARIN 2,20.DEN Falan alabilirlerse YERINE KOYARLAR :o benim malimi alamazlar tavandan veririm

Sayfa 22/831 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •