Sayfa 453/1200 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Derimde benden çok kazanmışın :D tebrikler.

ben maktk yı tavsiye etmedim yanlız. yanlış anlaşılma olması. grafik paylaştım sadece. kırılımı takip etmek lazım. Ama kaybettirmez stoplara uyulduğu sürece sıkıntı çıkmaz.

Zorenin uçur döşe kısmına tahminim daha 4-5 ay var. :D
    Hocam paylastiginiz grafikler ve yorumlar burda olan ky icin cok onemli.biraz arastiran okuyan anlayan birinin kaybetmesi zor.bu ilginiz icin sizlere ne kadar tesekkur etsek az.Ayaginiza tas degmesin..

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Anlaşıldı hocam...Ayrıca bu hisseyle ilgili farklı bir bakış açısı..Alıntıdır..

didi mi kaldı arkadaşım? hedefler verip durmayın yaww..yok didi ihlesi olursa yok şu olursa yok bu olursa...millet kendine göre zıplama yeri yazıyor...daha yeni bir sürü ihale aldı da ne oldu, istedimi gidecek işte...didiyi midiyi karıştırmayın yaw

3. Sn sacro ekgyo iyi baskiladilar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ismail01 Yazıyı Oku
    Ustadlar yarin hareket devam edermi ?yataya mi bağlar ?takibinde olan varsa bi yorum alabilirmiyim

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by ismail01 Yazıyı Oku
    Sakro hocam yukarda tablosunu yayinlamis arkadas ykgyo nasil gorunuyor haftalik devam edermi sizce yoksa kar cebe mi?

Dostum ben böle sorulara cevap vermem.

Yarın nolur gibi sorulara cevap verip. Tanımadığım kağıtlar yüzünden bide karizmayı çizdiremem kusura bakma :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Eyvallah hocam belki takibindedir diye fikir alayim dedim ,sozun para ediyor

Nihayet seker yatırımdan finnet active chart'i indirebilmeyi başardım.
    İnternet explorer 64 bit ve 32 bit versiyonları varmıs.64 bitte bunu başaramayınca ,okudum ettim internetten ,nihayetınde
    program dosyalarından 32 bit explorer acınca ,hem webchart calıstı ,hemde finnet active chartı ındırdım.Hele sukur.

Tukas'ı almıstım 1,66'dan.2.02 yı gormus bugun.%16.76 onun grafıgını yapıstırayım.Anı olsun bu topıkte.
    Sayın Fight clup ,bu başlığı okurken çizimlerinizden çok yararlandım.Sayenızde finnet active chartıda indirdim.Artık hisslerin uzun aralıklı 10 yıl vs yıllık grafıklerını acabılecegım.Trend cızımlerı ve formasyonları ogrenmem lazım,Başladık bir yerden.Sagolun.
    Akıl,adama sermayedir.

7. yatırım tavsiyesi değildirrrr.

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku

Nihayet seker yatırımdan finnet active chart'i indirebilmeyi başardım.
    İnternet explorer 64 bit ve 32 bit versiyonları varmıs.64 bitte bunu başaramayınca ,okudum ettim internetten ,nihayetınde
    program dosyalarından 32 bit explorer acınca ,hem webchart calıstı ,hemde finnet active chartı ındırdım.Hele sukur.

Tukas'ı almıstım 1,66'dan.2.02 yı gormus bugun.%16.76 onun grafıgını yapıstırayım.Anı olsun bu topıkte.
    Sayın Fight clup ,bu başlığı okurken çizimlerinizden çok yararlandım.Sayenızde finnet active chartıda indirdim.Artık hisslerin uzun aralıklı 10 yıl vs yıllık grafıklerını acabılecegım.Trend cızımlerı ve formasyonları ogrenmem lazım,Başladık bir yerden.Sagolun.
    Oooo tebrikler.

Çalışmaya başlayın aferin.

Çalışan demir ışıldar. ++++
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 453/1200 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •