Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5983 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KOZAA - TR Anadolu Metal Madencilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    dolar çıkıyor kriz derinleşecek diye endexe veriyorlar ama kozaa endex değildir doların çıkışı bize çok yarar.
    Yasemin hanım ülkede gerçek bir kriz çıkarsa kozaa da düşer spek aşağı verebilmek için bahane arıyor . Kozaa primini 1 yılda güzel yaptı düzeltme yapıp tekrar yükselebilir . Gerçek krizlerde gözümüzün yaşına bakmazlar . Temkinli olmak lazım ons çıkarken kozaalar düşmez diyip Kozalı 49 lara kozaa yı 7.4 lara nasıl vurdular unutmadım

2.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Yasemin hanım ülkede gerçek bir kriz çıkarsa kozaa da düşer spek aşağı verebilmek için bahane arıyor . Kozaa primini 1 yılda güzel yaptı düzeltme yapıp tekrar yükselebilir . Gerçek krizlerde gözümüzün yaşına bakmazlar . Temkinli olmak lazım ons çıkarken kozaalar düşmez diyip Kozalı 49 lara kozaa yı 7.4 lara nasıl vurdular unutmadım
    kısa vadede endeks düşerken spek yuksek fiyattan bizim kağıdı almak istemez bu nedenle geçici bir düşüş yaşıyoruz. Dolar ve ALTININ BU SEVİYELERDE OLMASI BİLANÇOYU MUHTEŞEM ETKİLER. Bu bilançoyu ortalama 480 milyon bekliyorum ama sonraki bilanço 700 milyon gelir gibi geliyor bana. Haliyle ufak tefek trade dışında satamıyorum kozaayı
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    kısa vadede endeks düşerken spek yuksek fiyattan bizim kağıdı almak istemez bu nedenle geçici bir düşüş yaşıyoruz. Dolar ve ALTININ BU SEVİYELERDE OLMASI BİLANÇOYU MUHTEŞEM ETKİLER. Bu bilançoyu ortalama 480 milyon bekliyorum ama sonraki bilanço 700 milyon gelir gibi geliyor bana. Haliyle ufak tefek trade dışında satamıyorum kozaayı
    bahsettiğim bilanço kozala ait kozaa değil.

4. portföyümün %80 ipekte artık. Neden mi? Anlatayım.
    kozal ne yatırımı yaparsa yapsın kozaanın payı var ama kozaa yatırımlar sonucunda ettiği kardan kozal kar alamaz.
    İpeğin yatırımlarından da kozaa pay alamaz. umarım anlatabildim. fk oranları eşitlenmişken kaçırmayın derim fırsatı. Onca parayla bundan sonra mecbur yatırım yaptırtacak devlet.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    portföyümün %80 ipekte artık. Neden mi? Anlatayım.
    kozal ne yatırımı yaparsa yapsın kozaanın payı var ama kozaa yatırımlar sonucunda ettiği kardan kozal kar alamaz.
    İpeğin yatırımlarından da kozaa pay alamaz. umarım anlatabildim. fk oranları eşitlenmişken kaçırmayın derim fırsatı. Onca parayla bundan sonra mecbur yatırım yaptırtacak devlet.
    Ben sizi hiç anlamadım. Ne anlatıyorsunuz, ordan buraya gectim. Sonra buraya hopladım, zıpladım tam zamanı sizde zıplayın hoplayın. kaçırmayın.. eğlenceli bi karaktersin..

Aşağıdakiler üç şirketinde vergi dairesine sundukları 2017 - 2018 - 2019 üç yılı kapsayan geriye dönük ödedikleri vergi tutarlarıdır...

Matrahsız demek şirketin o yıl sonunda yaptığı işlerden kar edemediği için vergi dairesine zarar bildirdiği ve devlete vergi ödemediği anlamına gelmektedir En azından ben ole biliyorum.

Birde alta şu pay alım bildirisini iliştirelimde, senin ne kadar kurnaz bir yatırımcı olduğunu, bu milyar dolarlık fonları yoneten amerikalı şirketin veyahut yatırımcısının bu işten hiç anlamadığını şey ettirelim...

6.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    portföyümün %80 ipekte artık. Neden mi? Anlatayım.
    kademeli olarak perş ve cuma ipekten kozaaya geçmenin çok daha karlı olacağını düşünüyorum artık, tabi ki son karar sizin. Hareketin nedeninin petrol ya da gaz keşfi değil çinle 400 milyar dolarlık swap anlaşması olduğu söyleniyor. Gerçi petrol olsa ne olacak ipekle alakası yok
    Son düzenleme : yasemin5566; 20-08-2020 saat: 01:39.

7. hui gold endekx 13 martta 163 şu anda 370 dolar.. bizimki 7.40 dan 1750 ye gelmeliydi aşırı baskı var. çünkü bizim giderlerimiz tl bazında. öte yandan dolar yukseldiğinde de bize yarıyor. ama bu ikisi de fiyatlanmadı. şu an 20lerde olmalıydık

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bilançoyu bilmişiz 480 yerine 470 geldi aracı kurumlar 400 bekliyordu genelde. bu çok iyi. pandemi nedeniyle bir çok gün çalışmadı işyeri.. sonraki bilanço en şimdilik 700 görünüyor altın dolar artarsa - ki artması gerekir 1 milyar da gelebilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •