Türkçemizi doğru ve güzel kullanmayanlara internet erişimi sağlamayacaksın! Kendi yazdıklarını bile anlamıyorlardır ya da bile bile sizi yanlış yönlendiriyorlardır. Bu kadar mı zor noktalama işaretlerini kullanmak ve imla kurallarına uymak! İnsan kendi dilini kullan(a)madığı için utanır!
Ons nerden dönücek sizce
Kerat cetveli hesabı ile çok kuvvetli ihtimal 2050$-2120$ arasında bir yerden 1700$-1750$ lere kadar denize dökecekler! Almak için dibi bekleyeceğim. Benim ek dolarlar beklemede! %60 Altındaydım. Onu bozmuyorum. Ama ek alımı buralardan yapan acele etmiş olur. ABD başkanlık seçimlerine kadar borsa yıkılabilir. Borsa yıkılırsa Altın da yıkılır. Hiç acelem yok. Sabırla beklerim.
Abd'de ve Almanya dan sonra Türkiye'de de millet altın kuyruğuna girmiş... kimsenin ilgisini çekmedi zaman zaten arz da sıkıntı olmaz... esas oyun bundan sonra başlıyor...
Sistemin komple batma riskine karşı önlem olarak söylüyorlar. Fiziki almanıza illa gerek yok. Ben sadece o takip ettiğiniz ekonomistlerin yorumuna göre fiziki gümüş alan en %20 - %50 komisyona baştan razı olsun diyorum. Bunu bilip öyle alın diyorum. Paraya ihityacınız olurda gümüş beklediğiniz kadar artmazsa yüksek komisyon yüzünden kar edemeyebilirsiniz yeterince veya hatta zarar bile edebilirsiniz.
Sanal gümüşte marj daha az. %3 + %2 = %5 civarı alsat zararınız oluyor. Bunun üzerine çıkarsa kar etmiş oluyorsunuz.
Eskiden %1 ile marjla gümüş altın alsat yapıyorduk. Artık mümkün değil TR de.
Bir tek BIST hisse fonları var. Onlarda alsat yapılabilir.
Yer İmleri