Sayfa 154/1006 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şubatta full altına geçen varmı?
    gümüşe gireni duydum çevremden

2.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Karabatakları fazla dinlemeyin, piyasa bozulduğunda ortaya çıkarlar. Bu arkadaş 2018'de dolar 7.20'yi gördüğünde hala dolar alım tavsiyesi veriyordu. 7.88 ve üzeri doları bozdurmaya başlayın, dolar nakit pozisyonları + olan şirketlere yatırım yapın, borsaya güvenmeyenlerde faizler yükseldiğinde uzun vadeli mevduat yada tahvil alımı yapabilir. Dolar düşmeye başladığında bu tipler ortadan kaybolur.
    Sn. GrandturkInvest 7.88 sizin tahmininiz mi? Euro sterlin frank son bir ayda %10 arttı dolar %5 arttı. EUR/USD paritesin de geri çekilme bekliyor musunuz?

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Sn. GrandturkInvest 7.88 sizin tahmininiz mi? Euro sterlin frank son bir ayda %10 arttı dolar %5 arttı. EUR/USD paritesin de geri çekilme bekliyor musunuz?
    7.88 Aylık dolar tl grafiğinde önemli bir direnç. Buralarda tcmb'nin müdahele etmeye mecbur kalacağını düşünüyorum. Uzun vadede doların euro karşısında değer kazanmasını bekliyorum. Aşı bulunduğunda parasal genişleme gereksinimi azalacağı için altında da düşüş bekliyorum.

4. Salı ziraatten 0.92den kullandığım kredi.1.12 ye yükselmiş. Salı yerine bugün çekseydim 75000 tl ye 7000 daha fazla geri ödeme çıkıyor.

Çalışanın artısı kredisi

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hes...ketici-kredisi

5. Çevremde kgf kredisi çekmeyen kalmadı, limitleri sonuna kadar kullandılar. Oturduğun yerden kredi alarak para kazanmak biraz tuhaf bir durumdu. Sonuna geldik.

6.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    7.88 Aylık dolar tl grafiğinde önemli bir direnç. Buralarda tcmb'nin müdahele etmeye mecbur kalacağını düşünüyorum. Uzun vadede doların euro karşısında değer kazanmasını bekliyorum. Aşı bulunduğunda parasal genişleme gereksinimi azalacağı için altında da düşüş bekliyorum.
    Uzun vade olarak +1 yıl mı? Tahmininiz yıl içinde 7.88 görülür mü?

7.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Uzun vade olarak +1 yıl mı? Tahmininiz yıl içinde 7.88 görülür mü?
    yıl sonuna kadar 7.88 görülür.

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Crash tüm hızıyla yolda.!!
    Kaos tüm hızıyla yolda..!!
    Döviz altın karaborsaya düşecek.!!!
    En güvenli liman yastık altı.!!!
    Krizlerin adamı gelmiş [emoji846]

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 154/1006 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •