Teknikçiler destek direnç falan anlatıyor ama ben acemiyim anlamıyorum. Vadeli piyasalarda yeniyim. YTD.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by kafkaf Teknikçiler destek direnç falan anlatıyor ama ben acemiyim anlamıyorum. Vadeli piyasalarda yeniyim. YTD. Robotlar, algolar, teknik, temel öffff... Nasıl öğreneceğiz bunları ya... "Eyyyy pala, sen kimsin ya, kimsin sen, haddini bil" desem yetmez mi? YTD...
zamanında stoplayamayınca apışıp kalıyorsun...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by kafkaf Robotlar, algolar, teknik, temel öffff... Nasıl öğreneceğiz bunları ya... "Eyyyy pala, sen kimsin ya, kimsin sen, haddini bil" desem yetmez mi? YTD... Originally Posted by kafkaf Teknikçiler destek direnç falan anlatıyor ama ben acemiyim anlamıyorum. Vadeli piyasalarda yeniyim. YTD. Abi iş zor yaa... Ben yine palabadem'e yükleneyim. Eyyyyy... YTD...
Originally Posted by kafkaf Robotlar, algolar, teknik, temel öffff... Nasıl öğreneceğiz bunları ya... "Eyyyy pala, sen kimsin ya, kimsin sen, haddini bil" desem yetmez mi? YTD... Originally Posted by kafkaf Teknikçiler destek direnç falan anlatıyor ama ben acemiyim anlamıyorum. Vadeli piyasalarda yeniyim. YTD. Originally Posted by kafkaf Abi iş zor yaa... Ben yine palabadem'e yükleneyim. Eyyyyy... YTD... Eyyyy pala sen kmsin yaaa.... YTD.
Forum Rules
Yer İmleri