Originally Posted by mrfatih tarihi düşük seviyelerde olan bankaları toplamak için iyi zaman demiştim öyle de oldu sanırım Bankaların yükselmesi Akbank ADP fonunu olumlu etkiler mi ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mps de bugün 10-15 civarı tavan hisse var ne getirecek acaba
Ppf’den günlük faize geçsek nasıl olur? Sanki günlük daha iyi gibi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garanti eurobond fon (GPA) + %0.50
Originally Posted by hellistheothers sn. tradestop mps'de durum ne görebiliyor musunuz ? Henüz belli değil. Ara ara bakıyorum, belli olunca yazarım. Katılım endeksleri %2.5 civarı kapadılar.
Originally Posted by Delta Heavy Ppf’den günlük faize geçsek nasıl olur? Sanki günlük daha iyi gibi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ppf'ler mevduattaki artışa ayak uyduramıyor maalesef ben satıyorum çoğunu.
Originally Posted by Delta Heavy Ppf’den günlük faize geçsek nasıl olur? Sanki günlük daha iyi gibi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aynısını düşünüyorum. Anında hesaba geçmesi nedeniyle VK6 tutuyorum ama enpara günlük %8,25'e çıkarmış. Hoş geldin beş gittin pasif bakiye saçmalıkları olanlarla ilgilenmiyorum
Originally Posted by hellistheothers ppf'ler mevduattaki artışa ayak uyduramıyor maalesef ben satıyorum çoğunu. Bir de güya stopaj avantajı var. Mevduattan düşük getireceksen niye tutayım ki?
Forum Rules
Yer İmleri