Sayfa 832/1006 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Endişeye mahal yok, yarın verir aldığını...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    yurtdışı artı giderken 106 binin altına düşmemeliydi. pala öyle teknik işler yapıyor ki o olmaz bu olmaz dedirtiyor.

tekniğe göre ortam bozulmazsa yarın bi tur daha zıplama durumu söz konusu...

atlıyor zıplıyor ama terste yakalanan benim gibiler sadece izliyor. bi kıstıramadım palayı...

zıplamak için dışarısı bozulmamalı dolarda 7,24 ler altında kapatıp 7,20 nin altına sarkmalı.

112-113 bin aralığına gelincede küsküyü verip doları alırlar borsayı aşağı salarlar sesli düşündüm. ytd

Hissedeki zararlar azalırken hedge edelim dedik.. ne aldılar be.. hedgen de 500 zarar yazdık

Ben rusların aşı olayına güvenmiyorum... bu aşının yan etkileri de olabilir.. Dark sight

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Geçen gün benzeri bi şeyi bende söyledim bana kızdı
    Yeri geliyor bende muhalifim.
    Ama habire saydır saydır ömür geçermi öyle
    Onun işi girdiği bir tahtada , tahtayı yapanla kavga etmeye benziyor.
    Kavga edene kadar oyunu onlara göre kur .
    Bakın 2 gün bım ve asels la endeksi tuttular , bugun diğer endeks tahtalarına alıcı gelince kendileri dahil diğer tahtalara aktılar.
    Borsayı araç olarak kullanıyorlar .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    TCMB her zamanki gibi resmi faizini siyasi baskı sebebiyle arttıramıyor. â��(%8.25)
    Ancak bankaların ağırlıklı ortalama fonlama faizi 2 haftada +100bps, (%8.32)
    2 yıllık gösterge tahvil faizi +400bps (%14.09)
    10 yıllık tahvil faizi +236bps (%14.50)
    Mevduat, Kredi faizleri de Yukarı ok
    Basın bu artışların hiçbirini görmemezlikten geliyor.

Hükümet tarafinda
    Sütünü devirmiş kedi gibi herkes

5. Vadeli pastada durum nasıl

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Hissedeki zararlar azalırken hedge edelim dedik.. ne aldılar be.. hedgen de 500 zarar yazdık

Ben rusların aşı olayına güvenmiyorum... bu aşının yan etkileri de olabilir.. Dark sight
    adamlar hep şaşırtma akıl karıştırma tarafına oynuyorlar. zaten herkesin dediği gibi olsa pala ne kazanacak.
    yıllar yılı borsayı kim çözmüş ki biz çözelim. hadi çözdük desekte uygulamasını bir türlü beceremiyoruz.
    ekran başında dalgaya kaptırıp insanı boğana kadar dövüyorlar...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Makinalarla dolar düzeltmesi üzerinden istedikleri gibi endeks te ayar çekiyorlar.
    aşağıdaki basit çizgilerçok şey anlatıyor oyun sahası için tepki bölgesi temel hikaye dolar düzeltmesi ona göre şekil değişicek.
    Geçen hafta bu grafı buraya attığımda banz Twiter köşelerinden cin ali grafları çizmiş bul..... yazan zıp zıplar .
    Bak ogun yeşil okları takip etseniz para kazanacaktınız .Çizgi bir yere kadar önemli olan oyunu okumak burayı takip ettiğinizi de biliyorum bu yüzden size mama yok

8. Gerçek borsa bu değil bunu hepimiz biliyoruz.
    Ama bu kumarhane bagimlilik yapiyor birakamiyoruz.
    Tinerciler gibi olduk.O havayı koklamazsak sağa sola saldiriyoruz.
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    adamlar hep şaşırtma akıl karıştırma tarafına oynuyorlar. zaten herkesin dediği gibi olsa pala ne kazanacak.
    yıllar yılı borsayı kim çözmüş ki biz çözelim. hadi çözdük desekte uygulamasını bir türlü beceremiyoruz.
    ekran başında dalgaya kaptırıp insanı boğana kadar dövüyorlar...

Sayfa 832/1006 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •