Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/864723

Feyyaz Bey'i de icrada görevden almýþ olarak görüyorum.
Ne oldu bu KOÇ ÜNÝVERSÝTESÝ vs. öven arkadaþlar...
süperdi þöyleydi böyleydi...
biz ne de dik Euro 8TL üzerine çýkarsa þimdi satmaya kýyamadýklarý varlýklarý, baþkalarý zorla satacaktýr.
Ya BANKALAR ; ya SANKO artýk batý eski batý deðil....iþler çok deðiþmiþ görünüyor...

Eskilerden ümit bekliyorlar...Ýnþallah iþleri yoluna koyarlar...dileðimiz bu ....
ama eskiye raðbet olsa bit pazarýna nur yaðardý diye bir tabir vardýr. aklýma takýlýyor..
Bu tip þirketlerin en kötü hastalýðý þirket körlüðüdür.
Önündeki iyileþtirmeyi yeniliði avantajý göremezler...
Sürekli ayný iþleri ayný yöntemlerle yaptýklarýndan yeniliklere açýk ve adapte olmalarý zordur...
Artýk SAKO ile el sýkýþmak en iyi seçeneklerden biri olarak masada....

ytd.
Saygýlar
Sayýn Cari biz Feyyaz beye halen güveniyoruz ama mesele kendisini çoktan aþtý, ben kendimce varlýk satýþý için bir zaman belirlemiþtim ve o süre doluna kadar varlýk satýþý yapýlmazsa hisselerimi satma kararý almýþtým, sembolik bir miktar hissem var artýk,topiðe de defalarca yazdým zamanýnda yapýlacak varlýk satýþý tüm borcu ödeyecekken gelecekte belki faizi bile ödemez diye ki maalesef de o duruma geldi,bu saatten sonra kapý önünde bize kazanabileceðizimi sanýyorsunuz diyen bayan ve Ky leri kurtarmak gibi bir vaadimiz yok diyen ve ilk gk da her maddeye büyük bir iþtahla el kaldýran Sanko düþünsün iþin sonunu,ben yinede þirketin iyi olmasýný herkesin kazanmasýný isterim ancak kapý önünde ki bayan zihniyeti ile iþleri kolay deðil Allah yardýmcýlarý olsun,böyle bir noktaya gelindiði halde en küçük bir varlýk satýþý veya tedbir halen alýnamýyor ise tehlike çok büyük demektir... Ben portfoyümü sizin de iyi tanýdýðýnýz bir profesyonele emanet ettim ve onun kriterlerine göre batý hissesi taþýmam mümkün deðil,þirketin yapmasý gereken de iþleri profesyonellere emanet etmekti ama çok geç kalýndý,sizdede yatýrýmcý körlüðü oluþmuþ dikkatli olun derim bende uzun süre ayný durumdaydým çok þükür kafam rahat artýk...Hisse yükselmez de diyemem malum bir zombi rallisi var tüm dünyada þu furyada batýda zombi rallasine katýlabilir, inþallah öyle olurda ky ker en azýndan kurtulur, þirket için komple satýþtan baþka çýkýþ kesinlikle fayda saðlamaz bu saatten sonra kanaatindeyim.