Originally Posted by bb79 sakin ol dostum size söylenmiş bir söz değil yazarın yaptığını söylüyorum. bu kadar güzel dileklerinize tavsiyelerinize bu son cümleniz hiç yakışmamış. ben sizin kitabı satmak için çaba gösterdiğinizi mi söyledim? yorumlarımdan bir şey anlamamış yada yanlış anlamışsınız. ne diyeyim kalp kazanmaktaki hızınız kadar kalp kırma hızınızda muhteşem. elinizi uzattığınız size elini vermeyince bir tekmede siz vuruyorsunuz ben bu şekilde anladım. kalın sağlıcakla sen arkadaşa ruhsal gelişimini tamamlamamış mı diyorsun yani? Bazen vurgu olmayınca cümle dımdızlak kalabiliyor. Belki üle bişidir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit sen arkadaşa ruhsal gelişimini tamamlamamış mı diyorsun yani? Bazen vurgu olmayınca cümle dımdızlak kalabiliyor. Belki üle bişidir. ha bir sen eksiktin yangına körükle git tüm forumu salın benim üstüme psikoloji kalmasın sonrada kısmetsizsin diyin geçin. altın aldın mı
Originally Posted by bb79 ha bir sen eksiktin yangına körükle git tüm forumu salın benim üstüme psikoloji kalmasın sonrada kısmetsizsin diyin geçin. altın aldın mı ben dolardayım. çıtır endeks şort var. bozgurt kamyoneti yanaştıracadı altına ama pala uyku hapu mu attı çayına anamadım. ortalıkta gözükmüyor.
Originally Posted by şahit ben dolardayım. çıtır endeks şort var. bozgurt kamyoneti yanaştıracadı altına ama pala uyku hapu mu attı çayına anamadım. ortalıkta gözükmüyor. İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor sağlam çarpıyor yalnız.. uzun açayım diyon.. kısaya vuruyor.. kısa açayım diyon.. uzuna vuruyo..
Originally Posted by *Bozkurt İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor 8:30 da boztancı otobüsünün geçmediği, boztancı durağındaydım. bil bakalım ne oldu. boztancı otobüzü geldi. ama sen gelmedin. yine kaçırdık asdas.
Originally Posted by şahit 8:30 da boztancı otobüsünün geçmediği, boztancı durağındaydım. bil bakalım ne oldu. boztancı otobüzü geldi. ama sen gelmedin. yine kaçırdık asdas. Adamı ürküttük gamyonu yanaştıramadan tüydü sağlık olsun, fırsatlar bitmez
Originally Posted by *Bozkurt Adamı ürküttük gamyonu yanaştıramadan tüydü sağlık olsun, fırsatlar bitmez dün akşam demiştim sana abdymiş alsana abd
Forum Rules
Yer İmleri