Originally Posted by Webster Ne yakti bu su mu? Kim suruyor kaptanmi var Ehliyet gerekmiyormu Herkes alip bogaza cikabilirmi ben sürüyorum ADB diye bi belge var eskiden zordu simdi basitlesti sınavı 22 metreye kadar sürebilirsin bu belgeyle
Originally Posted by Webster Onurum ben seni fakir biri olarak hayal etmistim Yat merso felan ne is kardesim Menajerler aglayip duruyor is yok aciz diye aglamayana meme olmaz hic bi zaman
Originally Posted by onur1064 yat işinde ciddi para var ama ben 3 sene once 130 taş catlasa 140 a mal ettim su an 300e satiyorum bindigim sürede yanıma kar kalıyor menşei antalya mı
Originally Posted by onur1064 ben sürüyorum ADB diye bi belge var eskiden zordu simdi basitlesti sınavı 22 metreye kadar sürebilirsin bu belgeyle sen al, kuğulu park daha uygun üstad. ben kullanırım yatı sıkıntı yok.
Originally Posted by regal1 menşei antalya mı tuzla ....
işimize donelim bu endeks + kapayacak gibi webster simdi actin agzini diyecek 112 üstü güvenli bolgeye girdik ciktik kapanis onemli..
Originally Posted by onur1064 tuzla .... pendik mi tuzla mı?
Originally Posted by regal1 pendik mi tuzla mı? pendik marinaya bagli yapımı tuzla
Forum Rules
Yer İmleri