Sayfa 34/1200 İlkİlk ... 24323334353644841345341034 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Bu hayvanlar alemi gibi borsada artık kendini eğitip geliştirmeyene kolay ekmek yok bu böyle artık....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

2. Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

3.  Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Bu fiyatlardan kiralanırmıki sayı egelim.ben biraz 64 ten 1 kişilik rezervasyon yaptırmıstım tektu otelinden.......
    Haklıymışsınız... Bugün oda fiyatlarında indirim yapmışlar... Sabah biraz alayım dedim yine sonra vermeyince başka tarafa gittim. O da iyi oldu... Bir kez dağa anlaşıldı ki, iyi prim yapan hisseler de kısa vade üzebiliyor...
    Yine de ben uzun vade umutluyum... Gerisini spek bilir...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

4. sacro hocam hangi kitabı okuyosun eski forumdaki kitapları kaçırdık şimdi orada onları arayacağım fırsat olmadı bi türlü..egelimin karşıt yatırımı not aldım..ayrıca temel analiz için bir kitap bulmuştum ona başlıcağım nelere bakmalıyız onları anlatıyor..
    eski forum batmasaydı iyi olurdu üzüldüm bir sürü güzel bilgi vardı..

5.  Alıntı Originally Posted by amator_kurt Yazıyı Oku
    sacro hocam hangi kitabı okuyosun eski forumdaki kitapları kaçırdık şimdi orada onları arayacağım fırsat olmadı bi türlü..egelimin karşıt yatırımı not aldım..ayrıca temel analiz için bir kitap bulmuştum ona başlıcağım nelere bakmalıyız onları anlatıyor..
    eski forum batmasaydı iyi olurdu üzüldüm bir sürü güzel bilgi vardı..
    Temel analiz için hangi kitap sn amator_kurt.
    saygılar

ytd

6. egelim nickli biri varmış askerde nişancıymış ele dediler
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. Kitaplar

Karşıt yatırım,
    elliott dalga prensibi,
    Leonardonun robotu,
    Varyemez amca.
    Borsa sihirbazlari

Sn Amator_kurt, umarim yardimci olur, bunlari sn Sacro paylasmisti, bende hazirda vardi.

Selamlar...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

8. Bir whatsapp grubu mu kursak. Ne dersiniz ? Sacro üstad?

Sayfa 34/1200 İlkİlk ... 24323334353644841345341034 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •