Spot altın akşam 6 dan sonra ne kadar arttı?
Originally Posted by horhoti Ya dibin sonu gelir yada... Yazmaya elim elvermedi gözlerim yaşardı resmen anladım ben onu...
Originally Posted by thebigshort Bügün yazdım abey sana ütülme die kaç defa vurgulandım kusura kalma da ütme imkanın varken bile bile öptürdün kendini ben ne edeyim abey Ahalide şahit burada yalan mı arkadeşler ?? Bozkurt’a seslenmedim mi ? Uyardın abi, o konuda sıkıntı yok Kamil abinin dediği mantıklı geldi, notumu aldım seçime kadar işlem yabmıycam artık
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Uyardın abi, o konuda sıkıntı yok Kamil abinin dediği mantıklı geldi, notumu aldım seçime kadar işlem yabmıycam artık Longta bekli en 999 olursada stoplucan yani öylemi?
Originally Posted by bb79 Longta bekli en 999 olursada stoplucan yani öylemi? Yok yarın şortlarımı giyip üüüle bekliycem
Apsd 7122 azalarak 427.795 e geriledi.
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Originally Posted by *Bozkurt Yok yarın şortlarımı giyip üüüle bekliycem Zararına mı verdin bugün longlarını?
Originally Posted by bb79 Zararına mı verdin bugün longlarını? Hiç bişii vermedim henüz mallar bende
Forum Rules
Yer İmleri