Sayfa 761/1001 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sınır ötesiydi operasyondu, kuşatmaydı derken her seferinde el artırıp daha büyük bir olay geliyor.
    Bence hepsi seçim hazırlığı. Olay iyice kızıştırılır, seçimden sonra bir bakmışız her şey sütliman.
    Kolay degil, 83 Milyon'luk koca bir genc ulus, 19 yillik kanserden kurtulacak.

Fransa'nin telasi bundan bence.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kolay degil, 83 Milyon'luk koca bir genc ulus, 19 yillik kanserden kurtulacak.

Fransa'nin telasi bundan bence.
    Ben o kadar umutlu değilim. Diyelim ki seçim oldu. AKP sadece %30 aldı. Koalisyon hükümeti İYİ, CHP tarafından kurulabilecek bir meclis aritmetiği ortaya çıktı. RTE görevlendirmeyi vermez, eski hükümet ile yola devam derse, bunu engelleyebilecek bir güç var mı. RTEyi seçim kaybettiğinde saraydan çıkaracak bir güç var mı. Siyasal İslam seçimle gelir ama seçimle gidenini ben hatırlamıyorum, ortada bu kadar yolsuzluk, hırsızlık var iken.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben o kadar umutlu değilim. Diyelim ki seçim oldu. AKP sadece %30 aldı. Koalisyon hükümeti İYİ, CHP tarafından kurulabilecek bir meclis aritmetiği ortaya çıktı. RTE görevlendirmeyi vermez, eski hükümet ile yola devam derse, bunu engelleyebilecek bir güç var mı. RTEyi seçim kaybettiğinde saraydan çıkaracak bir güç var mı. Siyasal İslam seçimle gelir ama seçimle gidenini ben hatırlamıyorum, ortada bu kadar yolsuzluk, hırsızlık var iken.

O gunleri bi gorelim hele.

Milli irade oylarla ortaya bi ciksin da.

O gun, anayasayi hice sayan, hukuku satan hangi erkekmis bir gorelim.

Sıkar biraz.

4. https://www.youtube.com/watch?v=29ars6k4a_Q

Bu hangi yuzle orada oturuyor bilmem ama bu ulus bunlari bir daha affetmez.

5.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    Bu secenegin olmasi icin halkin talep etmesi lazim. Yoksa neden olmasin. Memlekette o kadar durust caliskan insanlar var ki.
    Bizim insanımız soyguncu, fırsatçı, çıkarcı zaten.
    Siyasetciyi Türkler den yaptığın sürece de bir şey değişmeyecek
    Yani düzene devam....

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yeni yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlandı. Yeni yönetmeliğe göre yetki belgesi olmayanlar bir yıl içinde en fazla 3 adet ikinci el araç satışı yapabilecek.
    3 adet az mı. Kendisi 3, karısı 3, cocugu üstüne 3....
    Yalan dolan gene

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://youtu.be/LyBoQHaWZoU

Sayfa 761/1001 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz