Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bankadan kasa kiralayın oraya dokunamazlar
    https://www.paramedya.com.tr/devami/...-ne-yaparsiniz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yahu hepiniz kanunlara saygılı, devletle problemi olmayan vatandaşlarsınız . Birçoğunuz mahkeme salonu görmemiş, trafik cezasından başka ceza yememiş insanlarsınız.
    Devlet dolar yasak dedi mi , nerenizde ne dolarınız varsa en yakın banka şubesine görürürsünüz.
    Evde gizli uyuşturucu saklamıyorsan dolar da saklamazsın.
    Masak yurtdışı hesapları da inceliyoruz dedi mi yurtdışı hesaplarını bile getirip verir çoğu vatandaş.

O yüzden çok da ekşın yapıp, fiziki tutacağım derken carptırmayın doları. Yahut dedektörle gelen hırsızlarla uğraşmayın. Zevk almaya çalışın.

Yeni çıkan süper sayısalda büyük ikramiyeyi kazanmak için 1-90 arası rakamdan 6 bilmek gerekiyor.
    Tutturma ihtimalini hesaplayabilecek var mı?

Ben 1 / 622.614.630 hesapladım ama emin olamadım.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yahu hepiniz kanunlara saygılı, devletle problemi olmayan vatandaşlarsınız . Birçoğunuz mahkeme salonu görmemiş, trafik cezasından başka ceza yememiş insanlarsınız.
    Devlet dolar yasak dedi mi , nerenizde ne dolarınız varsa en yakın banka şubesine görürürsünüz.
    Evde gizli uyuşturucu saklamıyorsan dolar da saklamazsın.
    Masak yurtdışı hesapları da inceliyoruz dedi mi yurtdışı hesaplarını bile getirip verir çoğu vatandaş.

O yüzden çok da ekşın yapıp, fiziki tutacağım derken carptırmayın doları. Yahut dedektörle gelen hırsızlarla uğraşmayın. Zevk almaya çalışın.
    ben pek öyle düşünmüyorum.

dolar kullanımı yasak demek, ekonomik olarak yıkımı kabul etmek ve siyasi yıkım içinde düşmanlara pas anlamına gelir.

günümüzde artık insanların devlete karşı aidiyet duygusu çok azaldı, mobilite arttı.

nitelikli eğitim sağlık tamamen özel, emeklilik özelleşme yolunda, hukuk çöp.

az buçuk para kazanan herkes devlet ne işe yarıyor diye soruyor ama cevap bulamıyor.

şahsi tahminim bankadan dolarların çekilmesine kısıtlama gelebilir.

onun dışındaki senaryoları düşünmek istemiyorum.

hele banka kasalar kırılır vs. konusu ancak savaş durumunda dile getirilebilir, herhangi boyutta bir ekonomik krizde bunun düşünüleceğini sanmıyorum.

finansal sistem güven üzerinden yürür, güven bizzat devlet tarafından yıkılırsa ülke en iyimser senaryoda bir asır kaybeder.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    ben pek öyle düşünmüyorum.

dolar kullanımı yasak demek, ekonomik olarak yıkımı kabul etmek ve siyasi yıkım içinde düşmanlara pas anlamına gelir.

günümüzde artık insanların devlete karşı aidiyet duygusu çok azaldı, mobilite arttı.

nitelikli eğitim sağlık tamamen özel, emeklilik özelleşme yolunda, hukuk çöp.

az buçuk para kazanan herkes devlet ne işe yarıyor diye soruyor ama cevap bulamıyor.

şahsi tahminim bankadan dolarların çekilmesine kısıtlama gelebilir.

onun dışındaki senaryoları düşünmek istemiyorum.

hele banka kasalar kırılır vs. konusu ancak savaş durumunda dile getirilebilir, herhangi boyutta bir ekonomik krizde bunun düşünüleceğini sanmıyorum.

finansal sistem güven üzerinden yürür, güven bizzat devlet tarafından yıkılırsa ülke en iyimser senaryoda bir asır kaybeder.
    Ben olursa dedim , olur demedim. Olacağına ben de ihtimal vermiyorum. Ama kimse de kesinlikle olmaz diyemez.

Aidiyet konusuna gelince , kimse güle oynaya uymaz kurallara ama uyar . İstese de istemese de . 1 araba alirken 2 tane de devlete alıyoruz, 1 tane de kullanırken alıyoruz. 1 bene ,3 sene yani . Kim istiyor bunu .

Devlet o doları alacağım derse alır. Yok vermem deme cesaretini gösterebilecek insanlar şuanda da karanlık işlerle uğraşıyordur zaten. Dolar aydınlık taraftan karanlık tarafa geçerse uyuşturucudan , kaçak silahtan farkı kalmaz çünkü.

Bence farklı şeyler söylemiyoruz zaten .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben olursa dedim , olur demedim. Olacağına ben de ihtimal vermiyorum. Ama kimse de kesinlikle olmaz diyemez.

Aidiyet konusuna gelince , kimse güle oynaya uymaz kurallara ama uyar . İstese de istemese de . 1 araba alirken 2 tane de devlete alıyoruz, 1 tane de kullanırken alıyoruz. 1 bene ,3 sene yani . Kim istiyor bunu .

Devlet o doları alacağım derse alır. Yok vermem deme cesaretini gösterebilecek insanlar şuanda da karanlık işlerle uğraşıyordur zaten. Dolar aydınlık taraftan karanlık tarafa geçerse uyuşturucudan , kaçak silahtan farkı kalmaz çünkü.

Bence farklı şeyler söylemiyoruz zaten .
    ABD 1934 -1974 arasi altin bulundurmayi bile yasaklamis.
    TR'de dolari yasaklar ne olcek.

7. zero denen siteTurkiye ile ilgili kara propagandaya varan yazilar yaziyor.

8. Ya takmayin bu kadar A haber izle moralin duzelsin.

3 gunluk dunya..

Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •