Originally Posted by sindoma53 O zaman adama sorarlar sen geleceğe gittinmide hem endeks , hem tahtalarda dip veriyorsun diye He,he Sor tabii ki,onada sor Bende gitmedim Sistem dur diyor daha sadece Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by KOÇ He,he Sor tabii ki Bende gitmedim Sistem dur diyor daha sadece Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu arada topikte meşhur oldu bu sistem olayı tek sistem var BADEM STYLE diğer sistemlerin hepsi çöp .
Originally Posted by sindoma53 Bu arada topikte meşhur oldu bu sistem olayı tek sistem var BADEM STYLE diğer sistemlerin hepsi çöp . Günlük macd dostum. Çok basit Badem olamadık napalım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garan ve bankacılık günlük macdı dürtüyor..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by KOÇ Günlük macd dostum. Çok basit Badem olamadık napalım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi KOÇ günlük macd lara takılma böyle oynaklık fazla olan zamanlarda saatlik bak vur kaç yoksa game over olursun. Mesela yonca saatlik bakan kazandı .
baktılar heralde bankaları düşürdükçe millet geliyor başladılar yavaş yavaş almaya... 110 bin xbank trendide destek oldu.
Forum Rules
Yer İmleri