Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    @pit,

Yazdıklarını, yatırım stratejini anlıyorum...zaten yazdıklarımı okusaydın, benim de %90 oranında benzer yatırım stratejisi ile hareket ettiğimi bilirdin. Hatta orta vade elimde sadece deva hissesi olduğunu da çoğunluk bilir...artık uzun vade değil de neden orta vade diyorum...çünkü BİST’in yatırım ufkunun en fazla 2-5 yıl olduğunu, daha uzun vadenin ülkemiz için verimli olmadığını düşünüyorum.

Yazılarındaki itiraz noktam şu...herkes senin yaptığın kadar derinlemesine işin içine girmeyebilir. Nasıl düşecek dediğin hisseyi short lamak sana uymuyorsa...senin ya da benim tarzım, pasif temettü yatırımı yapan, sadece alım yapıp biriktirme hedefinde olana da uymayabilir.
    herkesin görüşüne saygı duyuyorum, seninle yatırım stratejilerimiz uyumlu bunu tüm yazılarını okuduğum için biliyorum
    sadece fikir paylaşımı ile kendi hatalarımı da anlatarak belki bir faydam olur diye yazdım.
    Deva protföyümde hep bulundurmak için fırsat kolladığım bir hisse benimde. Ama dediğim gibi portföy büyütme evremi bitirir bitirmez risksiz enstrumanlar ve döngüsel olmayan hisselerde daha uzun vadeli yatırımcı olmaya çalışacağım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    herkesin görüşüne saygı duyuyorum, seninle yatırım stratejilerimiz uyumlu bunu tüm yazılarını okuduğum için biliyorum
    sadece fikir paylaşımı ile kendi hatalarımı da anlatarak belki bir faydam olur diye yazdım.
    Deva protföyümde hep bulundurmak için fırsat kolladığım bir hisse benimde. Ama dediğim gibi portföy büyütme evremi bitirir bitirmez risksiz enstrumanlar ve döngüsel olmayan hisselerde daha uzun vadeli yatırımcı olmaya çalışacağım.
    Anladım...plazalar artık seni boğmaya başlayınca, ciğeri 5 para etmeyen üst düzey yöneticilere rapor hazırlamak canına tak ettiğinde...benim şu an yaptığımı yapacaksın. Bunun için kimisi 1 milyonu, kimisi 5 milyonu yeterli görür...herkesin eşik seviyesi farklı.

Yani ileride düşündüğün tarzı, ben zaten şu an uyguluyorum...mesela hala portföyümün %60 i altında..bazı arkadaşlar bu seçimi fazla muhafazakar buluyordu bir yıl önce...ama gördük ki çok doğru bir tercihmiş...zaten bir noktadan sonra esas amaç varlıklarının değerini reel olarak korumak, şahsen fazlasında gözüm yok, ama sonuçlar beklediğimden çok daha iyi gerçekleşiyor çok şükür,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Anladım...plazalar artık seni boğmaya başlayınca, ciğeri 5 para etmeyen üst düzey yöneticilere rapor hazırlamak canına tak ettiğinde...benim şu an yaptığımı yapacaksın. Bunun için kimisi 1 milyonu, kimisi 5 milyonu yeterli görür...herkesin eşik seviyesi farklı.

Yani ileride düşündüğün tarzı, ben zaten şu an uyguluyorum...mesela hala portföyümün %60 i altında..bazı arkadaşlar bu seçimi fazla muhafazakar buluyordu bir yıl önce...ama gördük ki çok doğru bir tercihmiş...zaten bir noktadan sonra esas amaç varlıklarının değerini reel olarak korumak, şahsen fazlasında gözüm yok, ama sonuçlar beklediğimden çok daha iyi gerçekleşiyor çok şükür,
    aynen öyle 21 yıllık beyaz yakalı hayatımda, doyumsuz patronlar ve yöneticiler, verimsiz çalışanlar, samimiyetsiz iş ortamları bezdirdi. Planım yakında kendi portföy yönetimim ile finansal özgürlük...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •