Sayfa 190/1002 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada biz faiz arttırımından bahsederken bloomberg'e göre bizim tahvil faizleri düşüyor bugün
    kvba fonlarına yarayacak bu düşüş nedir
    çokmu yükselmiştide şimdi düşüyor
    O düşüş şundan dolayı olabilir mi? Bir zamanlar ben de yapmıştım ama unuttum. Vadesi dolmaya yakın bono ve tahvil yatrımcılar tarafından bozdurulup yeni çıkan bonolara girilir. bu genelde faizlerin yükselişe başladığı dönemlerde olur.

2. yok düşüşün sebebi bugün ki kararlar..
    TL yi iyice sıkılaştırdı piyasaya TL vermiyo merkez

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    icerisinde romanya tahvili bile var bi kacını kontrol ettim
    Bazı yabancı borçlanma araçları fonunda ukrayna tahvil ya da euronond ları var. Sanırım X ile başlıyor. Hani ne kadar riskli onu da düşünmek gerek.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    DBH bir ara vardı ama gerçekten çok agresif diye satmıştım, ıpv bana daha uygun geldi.
    Doları takip edebiliyoruz ama cds ler de sorun oluyor, onların takibini nasıl yapıyoruz her yerde farklı gösteriyor.
    Kimseyi etkilemek istemem ama bir ara almıştm. Ne güzel getirisi vardı. Bir müddet bir ay gibi böyle gitti. Sonra bir düşmeye başladı üç günde bir ayda verdiğini geri aldı. Bu yaşta bu kadar stresi çekemem dedim ve çıktım. Bir daha da dönüp bakmadım. Şimdi aynısını TCD yapıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    saglam kagitlar var aslinda ellerinde..bi süre takibimde hem sua hem suc
    süha fazla al-tut uzun vadeli yapmaz hisseleri ... prim yapanı elden çıkarır ... geçmiş portföye bakmak yanıltıcı olur ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    sua performansı hosuma gitmemeye basladı
    elinde hangi hisse senetleri var bilmiyorum ama olumsuz etkiliyo fonu
    Kuzulardan sasmiyorum eib+eic
    Sua yi sattim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Kimseyi etkilemek istemem ama bir ara almıştm. Ne güzel getirisi vardı. Bir müddet bir ay gibi böyle gitti. Sonra bir düşmeye başladı üç günde bir ayda verdiğini geri aldı. Bu yaşta bu kadar stresi çekemem dedim ve çıktım. Bir daha da dönüp bakmadım. Şimdi aynısını TCD yapıyor.
    ticidi de kademeli alım ... % 4- 5 iskonto oldu mu da ağırlığı arttırıp devam ... min vade 6 ay ve üzeri olmalı beklentide ... agresif değişken bu fön ... yeşşaaa
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    DBH bir ara vardı ama gerçekten çok agresif diye satmıştım, ıpv bana daha uygun geldi.
    Doları takip edebiliyoruz ama cds ler de sorun oluyor, onların takibini nasıl yapıyoruz her yerde farklı gösteriyor.
    ben investingden takip ediyorum. Ama o da iki üç gün geriden gidiyor.
    https://tr.investing.com/rates-bonds...cds-5-year-usd

en azından günlük görülebilecek bir kaynak varsa , benim için de iyi olur, belki daha başka yerlere bakan arkadaşlar vardır.

Sayfa 190/1002 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •