Originally Posted by
ersunan
TCD ye girişim bu kez yanlış oldu onu kabul ediyorum, geçen sefer de panik yapıp zararına satmıştım, yani bir türlü tutturamadım, gerçi, hisse fonlara da bu kez yanlış zamanda girdim ama artık düşüşlerde satmayıp azar azar almayı planladım ona göre düşük miktarlarda girdim.
Benim de %50 nkolay da, %20 defansif değişken, katılım, sepet ve eurobond türevlerinde, %15 özel sektör borçlanmalarda, %5 fıl, %8 hisse fonlarda, %2 de altcoin lerde.
Zaten hisse fonlara toplamda %20 den fazla girmem, fazla riske gerek yok bu devirde.
prensip olarak hisse yoğun ve agresif değişken fonları gıdım gıdım alıyorum , alım yaparken baktım güzelcene düştü o zaman gıdımımı arttırıyorum... yok düşmedi ortalarda bi yukarı bi aşağı gidiyo gıdım gıdım devam ediyorum , baktım güzelcene kar yazdı , satıyorum , tekrar gıdım gıdım almaya başlıyorum , alım yaparken baktım güzelcene düştü o zamana gene gıdımımı arttırıyorum , aynı gıdım bile alsam daha çok adet fon payı elime geçmiş olacakkken , gıdımımı arttırdığım için güzelcene düşmüş fiyattan daha da çok fon payı almış oluyorum , baktım güzelcene kar yazdım , satıyorum , tekrar gıdım gıdım almaya ....
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri