Sayfa 397/650 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by borsamağduru32 Yazıyı Oku
    İlave diyosunuz da ben öğleyin emir girdim 3 lot satış, almamış.. bu hayra alamet mi sizce ?
    İki ayrı banka hesabımdan ilki 9.53 diğeri 10.30 da başka bankadan verildi ikiside geldi siZin 13 sonrası emirler gerçekleşmedi ise entresan diyelim

2. Hocam yıllardır HSBC takasında olan mal neden o tarafa aktarıldı sizce.
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Siz diyince baktım ve dikkatimi çekti HSBC DEKİ YÜKLÜ MALDA YAPIKREDİYE GEÇMİŞ...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Hocam yıllardır HSBC takasında olan mal neden o tarafa aktarıldı sizce.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu gece sadece o olayı düşündüm. Acaba neden diye? 2milyon lotu satamazlar! lakin bedellisi için 7500 lotu satabılırler(7,59 tl odemek için) izahanama de yazdıgı gibi halka arzı yapıkredı bankası yapacak belki ykredi daha cazip gelmişte olabilri. ama bedelli oncesı mıde bulandırdı...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    bu gece sadece o olayı düşündüm. Acaba neden diye? 2milyon lotu satamazlar! lakin bedellisi için 7500 lotu satabılırler(7,59 tl odemek için) izahanama de yazdıgı gibi halka arzı yapıkredı bankası yapacak belki ykredi daha cazip gelmişte olabilri. ama bedelli oncesı mıde bulandırdı...

Günaydın herkese.Bol kazançlı gün olmasını dilerim.

Çünkü takasa bakmak gerekir. Önceki gün YKB 2518 TLden alıcıydı galiba.

Bu durumda gördüğü zirveyi (2677) hedefliyor olabilirler.Böylece bedelli karşılığı için daha az lot satmak zorunda olurlar.
    YTD.

5. Genelde bedellilerde şirketler hisse satıp rüçhan toplama yoluna gider. Burada yapı kredi hisse satıp rüçhan toplayacak . Elinde olmayan ile tahtayı yapamaz. Süreç normal gibi yine de iyi takip gerekiyor. Hayırlısı olsun . Ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Şu gün belli olsada bir an önce tamamlansa, telegramda gruba girdim konuşlara biraz ortak oldum nevrim döndü telafuz edilen rakamlar bu seviyelerden hisse aldırmalar, aman yarabbım ya ben 0 maliyetle taşıyorum ama stress yapmya basladım . 2400 den adamlara tavana yazılın diyip aldrımak nedir? hayır alanda aptal ya kardeşim 1 lotla 2 lotla ayakta tutamazsın tahta yapıcının vardır bır planı!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Alıntı Originally Posted by Dr baz Yazıyı Oku
    Genelde bedellilerde şirketler hisse satıp rüçhan toplama yoluna gider. Burada yapı kredi hisse satıp rüçhan toplayacak . Elinde olmayan ile tahtayı yapamaz. Süreç normal gibi yine de iyi takip gerekiyor. Hayırlısı olsun . Ytd.

O zaman şöyle düşünüyorum;
    şu anda her bir lot aynı zamanda 7,5 lotu temsil ediyor. Ortalama birim fiyat (2266/7,5 lot=)
    302 TL eder.
    Bedellide 6,5 lotu topladıklarında 1 lottan vazgeçmiş olacaklar.Böylelikle
    sermayedeki paylarını minimum düzeyde azaltmış olacaklar.

YTD.

8. DEDİĞİNİZ GİBİ..

tam bölünme öncesi ve yapı kredi.. başrol rüçhanların mı olacak

Sayfa 397/650 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •