Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 186/1014 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Birkaç gün için Washington'daydım. Düzenli, temiz, güvenli, mimari olarak harika ve aktiviteden geçilmiyor. Gerçekten harika bir şehir, gitmeyen herkese tavsiye ederim.
    Amerikada Amerikaya en benzemeyen sehire gitmissiniz.

O yuzden cok pahalidir ve cok guzeldir. Hemde ne pahalilik, Istanbul onun yaninda super ucuz kaliyor.

O kadar pahalidirki herkes oradan kaciyor. Yasadigim sehirde Washington DC den kacip gelen cok insan taniyorum bazilarida Turk bunlarin

Ahmetg Guest
    Turkiyede yasasam kesin bu bisiklet turuna katilirdim.

Oglum yasiyorsunuz lan

http://arkeofili.com/izmirde-az-bili...ceklestirildi/

herkes farkında bu emlak satmak için yapılan trollüklerin ne kadar boş olduğunu. abd yi gidipte gören ve/veya yaşayan insanların çoğu için durum net ortada: abd nin gelişmiş şehirlerine göre ülkemizdeki şehirler ne yazık ki köy mertebesinde. abd yi kötüleyenlerin niyeti emlak sektörünün ve beton lobisinin ekmeğine yağ sürmek.

ancak güzel şeylerde oluyor: ülkemizdeki kümes gibi, herhangi bir artısı olmayan dairelere milyon tl ye yakın para vermenin ne kadar manasız olduğunu gören insanların artması şaşırtıcı değil, ve bu iyi bir gelişme.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Oglum yasiyorsunuz lan

Birgün katılırsan dikkat et de kimse çarpmasın.

http://www.milliyet.com.tr/40-ulkeyi...38/default.htm

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Oglum yasiyorsunuz lan

Abi sen bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    herkes farkında bu emlak satmak için yapılan trollüklerin ne kadar boş olduğunu. abd yi gidipte gören ve/veya yaşayan insanların çoğu için durum net ortada: abd nin gelişmiş şehirlerine göre ülkemizdeki şehirler ne yazık ki köy mertebesinde. abd yi kötüleyenlerin niyeti emlak sektörünün ve beton lobisinin ekmeğine yağ sürmek.

ancak güzel şeylerde oluyor: ülkemizdeki kümes gibi, herhangi bir artısı olmayan dairelere milyon tl ye yakın para vermenin ne kadar manasız olduğunu gören insanların artması şaşırtıcı değil, ve bu iyi bir gelişme.
    abd yi gorenler darken adamlar muzeleri dolasiyor show lara etkinliklere bir de cok guldugum walt Disney e gidiyor

hic birisi kalkipta bir turk un yada amerikalinin yasadigi apartman dairesini ziyaret ediyormu?

Hayir

TR deki beton lobisinin isine yag surmek degil amacim ama sunduklarina oranla Istanbul komik derecede ucuz. Oyle %50 ucuz falan degil 6-7 kat ucuz

Evin fiyati artinca senin Istanbul daki evinin sigortasi yada emlak vergisi artiyormu? Belki artar oda kurus...

O yuzden Washington dc olsun ny olsun insanlar emekli olduklarinda bu sehirlerden kacarlar. Durdugun her gun zarardir.

Ama turist bunlari nereden bilsin. Alsin eline cep telefonunu ceksin fotolari facebook a koysun hava atsin

biz burada ceremesini cekelim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi sen bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın...
    anlat dinliyorum

abd de boyle bisiklet turlari oluyor ama tarih yok zaten dogasi cok vahsi iklim vahsi insanlar pek birbirleriyle de konusmazlar

TR de eminim manyak sosyal durumlar soz konusudur boyle grup aktivitelerinde

emekli olayim 1 gun beklemem amma velakin ben emekli olana kadar amerikan kulturu TR ye yayilir insanlar cirkinlesecek ve ben bu guzellikleri kaciricam

son gittigimde kusadasinin guzelcamli bolgesinde bana guzelcamli icin koy demislerdi. Pazara bi gittik heryer 5-6 katli beton bina dolu. Pazarda bir tane organic hicbir urun yok ama sorsan organic. Heryer tiklim tiklim alamanci ve 06 ve 34 plaka dolu

Ortalikta koylu yok hep sehirli insanlar saticilar bile sehirli

Artik 20 sene sonra ne olur dusunemiyorum. denizin bile temiz kalacagini zannetmiyorum

8. London, Ontario, Detroit ile Toronto arasinda tam ortada kalan bir Kanada kentidir. ( otomobille, Detrit 2 saat, Toronto da 2 saat )

Bu kent bir universite kentidir ( uwo.ca) nufusu 400.000'in biraz uzerinde.

Gelin bu kentte 60.000 CAD.na bir apt dairesi alin.

Bu dairelerin kirasi 1.000 CAD.civarindadir ve 1.000 CAD altinda kiralik bulmak oldukca zordur.

Kanunsa kanun, hukuksa hukuk, suc orani sifir.

Ustelik enflasyon size calisiyor.

https://www.london.ca/Pages/default.aspx

Sayfa 186/1014 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •