Sayfa 724/1013 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Iftar Ezani okuyuncaya kadar topike girip biraz vakit gecireyim bakalim bizim cokusculer yeni ne icat etmisler?...

Bankalar batacakti, Borsa cokecekti, lira cokecekti Mayista dolar 5-6 Lira arasi olacakti...Hazine iflas edecekti, devlet doviz hesaplarina el koyacakti, konut sektoru cokecekti vs vs..........Simdi yeni icat SGK.... batis sirasi ona geldi sanirim..

Bir yandanda piyasa yapicilarina bakiyorum....Keyifler 4x4...doviz, borsa faiz carki onlarin ve kismende hukumetin istedigi sekilde donuyor.....

Bu piyasalarda kaymagi halka kolay kolay yedirmezler....hep eskimis yogurt birakirlar.

2.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    AHMET BÜYÜKDUMAN‏*@AhmetBuyukduman :
    5 saat önce

Uzun dönemde kiralarla konut fiyaları ilişkisi çok kuvvetli.

Son 1 yılda İstanbul'da Merkez Bnk konut fiyat endeksi %12 artış gösterirken bizim hazırladığımız kira endeksi ise ekside.

Kiralar düşüyor.

Kiralardaki düşüş kalıcı olursa fiyat artış trendi tersine dönebilir.

Bende her iki goruse ittiraz etmek istiyorum....istanbulda son bir yilda konut fiyatlari bazi yerlerde dustu bazi yerlerdede artmadi....Ama kiralar dusmedi artti.....

Onumuzdeki 2-3 yil icinde istanbulda konut fiyatlari yatay ama kiralar artis olacak diye dusunuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bende her iki goruse ittiraz etmek istiyorum....istanbulda son bir yilda konut fiyatlari bazi yerlerde dustu bazi yerlerdede artmadi....Ama kiralar dusmedi artti.....

Onumuzdeki 2-3 yil icinde istanbulda konut fiyatlari yatay ama kiralar artis olacak diye dusunuyorum.
    Kiralar sağlam düştü abartin..
    Bütün emlakçı arkadaşlarımdan aynı şeyi duyuyorum..
    2015 gibi 5500 6000 tl leri vuran bir mekan 3800 den verildi misal 2 ay önce..
    2 kat altı 5500 e oturuyor..

Bizzat emlakçıdan duydum..
    Kira indirimi için ev sahibini bastırıyormuş..

Kiralarda kadıköy bostancı sahiş şeridinde özellikle yüzde 30 a varan düşüşler var..

Ev fiyatlarında bazı emlak sahipleri dayanamayıp fiyat kırıyorlar..Onun dışında yüzde 5 10 max düşüş var..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kiralar sağlam düştü abartin..
    Bütün emlakçı arkadaşlarımdan aynı şeyi duyuyorum..
    2015 gibi 5500 6000 tl leri vuran bir mekan 3800 den verildi misal 2 ay önce..
    2 kat altı 5500 e oturuyor..

Bizzat emlakçıdan duydum..
    Kira indirimi için ev sahibini bastırıyormuş..

Kiralarda kadıköy bostancı sahiş şeridinde özellikle yüzde 30 a varan düşüşler var..

Ev fiyatlarında bazı emlak sahipleri dayanamayıp fiyat kırıyorlar..Onun dışında yüzde 5 10 max düşüş var..
    kadıköyde ev fiyatları %20 aşağıda.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bunlar iyi günler...

Herkes biliyor.

Yandaşlar sadece ıslık çalıyorlar arada bir gelip.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Iftar Ezani okuyuncaya kadar topike girip biraz vakit gecireyim bakalim bizim cokusculer yeni ne icat etmisler?...

Bankalar batacakti, Borsa cokecekti, lira cokecekti Mayista dolar 5-6 Lira arasi olacakti...Hazine iflas edecekti, devlet doviz hesaplarina el koyacakti, konut sektoru cokecekti vs vs..........Simdi yeni icat SGK.... batis sirasi ona geldi sanirim..

Bir yandanda piyasa yapicilarina bakiyorum....Keyifler 4x4...doviz, borsa faiz carki onlarin ve kismende hukumetin istedigi sekilde donuyor.....

Bu piyasalarda kaymagi halka kolay kolay yedirmezler....hep eskimis yogurt birakirlar.
    Asıl konu SGKnın batışı degil nasıl bir sömürü oldugunu ve adil olmadıgıydı. Para kalmayıncada oda olacak gibi para olmayıncada Artık Allah rızası ,hayır duası ve nazar duası ile alış veriş yaparız artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Insatcilar dusunecek.

Ucuzlarsa aliriz ev.

Bunun icin.
    Kira geri donus rasyosu onemli.

Ev 1 000 000
    Kira 3500.

Ve fiyati artmiyor.

Tinnn.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Discover,USA Floridadaki evlere bakıyordum,(aman AhmetG Bey duymasın)100 bin dolara 3 yatak odalı,3 banyolu harika müstakil evler var,ayrıca ayni fiyat aralığında içinde 1200 dolara kiracısı bulunan evde var .(oran:100/1.2 rüya gibi)bizdeki kümes kılıklı evlere istenen fahiş fiyatları görünce insan hisleniyor Sakın kimse ama burası İstanbul falan demesin son zamanda yapılan evler Taksim den çok Trakya ya yakın...Birileri bize şaka yapıyor olmalı,beyler iş bırakacakmış,çokta tınn..

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Kaymağı kimler yiyor..yabancılar mı?..kendi ağzınla yakalanmışsın..

Muhtemelen yine cevabın olamayacak...

Sayfa 724/1013 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •