Sayfa 217/1002 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onsta 1750 bekleniyor, daha çok erken galiba.
    dxy durumuna gore belli olur tepki verdi bugün

2. bu arada ben eib’nin bugün o oranı getirdigini düsünmüyorum kesin teyit edecek varmi?
    bi arkadas yazdida baska gorebilen varmı
    sanki - yazacak gibi geliyor

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    ons icin uygun alım zamanı kolluyorum
    kimseyi riske sokmamak icin alım icin zaman belirtmeyecegim ama ikinci kez bu firsati verdi bu ay
    örneğin neresi? en son 1912 lerden dönmüştü galiba. Bilgin olsun diye söylüyorum.

4. Uygun bir Faiz artışı Bist lehine bile olabilir. Ki zaten son bir haftadır oldu da.

Doğrusal orantılar, birebir fonksiyonlar çalışmıyor bu dönemde.

5. Bir tek şey geliyor aklıma. Meşhur hikayedeki gibi, kedi buradaysa ciğer nerede, ciğer buradaysa kedi nerede ?

Gerçekten ülkenin eksenini değiştirecek, başka bir perde açacak kadar, artık hidrokarbon enerji kaynakları ithal etmesine gerek kalmayacak kadar büyük bir rezervse, bunun şakası lamı cimi yok, bist100'deki karşılığı net tavan olmalıydı. Cumhuriyet tarihinin belki en önemli haberi mali olarak.

Yok eğer her iki yılda bir çıkan haberler benzeri olup, üç gün sonra unutulacaksa yazık hakkaten.

Ama her halukarda umarım bahsedilen kadar, devran değiştirecek kadar önemli bir sahadır. Hepimiz için en iyisi olur. İyimserlikten başka alternatif yok.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GPG 7,21'den dolar almış bu akşam.%4 ağırlıkta.
    Vadeli piyasasından alındığından %1 vergi yok denilmiş.
    Vadeli piyasa döviz ve kıymetli maden alımı için en güzeli o zaman.
    7,30 fiyat ile satış hakkımız da bulunduğu için bu pozisyonun fon üzerinde neg etki riski yoktur
    Yani düşse de 7,30'dan satarız mı diyor?

7. Ajanslara bakıyorum, her yerde, bu coğrafyanın en büyük doğalgaz rezervi yazılmış,
    Yurtdışı basında, flash haber olarak veriyor.
    Türkiye devasa milyarlarca metreküp doğalgaz buldu yazılmış, yabancı ajanslarda.

Ülkemizin, Yaklaşık ortalama

Her yıl 20 milyar dolara yakın gaz ithalatımız var.

Bu bulunan gaz, hem cari açığı kapatacak, hem de
    Avrupaya ihraç etme imkanımız doğacak.
    Hem de yurt içinde ucuz maliyet olacak.

Fabrikaların doğalgaz ile çalışan elektrik santralleri var. Elektrik üretiminde kullanılan doğalgaz santralleri var.

Vatana millete ülkemize hayırlı olsun.

Açıklandığında doları çok sarsar bu müjde. Hem cari açığın kapatılması hem de enerji ihracatı açısından, hem de gaz ithalatının bitmesi açısından , doları fena sallar.

Cuma günü piknik tüpü, lpg li oto ne var ne yok, gaz lazımsa alın ekran başına.

Sırada ki Petrol olsun, inşallah.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    örneğin neresi? en son 1912 lerden dönmüştü galiba. Bilgin olsun diye söylüyorum.
    dönüsü biliyorum gecen sefer ki
    biraz dxy durumuna göre donus sinyali var bu sefer
    ama ikinci bi alım fırsatı dogacaktir ama bu sefer yön 2000 üstü olcak artık

Sayfa 217/1002 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •