Sayfa 77/146 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
Arama sonucu : 1167 madde; 609 - 616 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    İyi yapmışsın valla bende düşünüyordum. Şaka bir yana bu lotlari verir mi acaba.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beni vereceklerine dair genel mudurlukten aradilar ustadim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

2. Hislerim daha yolu var diyor.. Ama ben bugün vedalaştım.. İnşallah kat kat yukarı gider çok kazanırsınız

3. Cezalar peşpeşe geldi. Hissenin belini kırdı yoksa çift haneleri görebilirdi
     Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Hislerim daha yolu var diyor.. Ama ben bugün vedalaştım.. İnşallah kat kat yukarı gider çok kazanırsınız
    Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hisseye bukadar müdehale edilmesine rağmen taban yapmadıysa dahada yapmaz, yolu açık olsun 334 lotla yola devam ...

Asla yatırım tavsiyesi değildir

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Hisseye bukadar müdehale edilmesine rağmen taban yapmadıysa dahada yapmaz, yolu açık olsun 334 lotla yola devam ...

Asla yatırım tavsiyesi değildir

Bende böyle düşünüyorum, 2 gündür ciddi bir şekilde yukarıdan maliyetlenenler var bunlar hemen satacak değil ya?

6.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bende böyle düşünüyorum, 2 gündür ciddi bir şekilde yukarıdan maliyetlenenler var bunlar hemen satacak değil ya?
    Geçen hafta a1 capital 1 milyon 500 bin kadar hisse almıştı, patronun satışı yapıldığı gün, o bile satmadı malını, filmin sonunu görmek istiyorum şahsen

7.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Geçen hafta a1 capital 1 milyon 500 bin kadar hisse almıştı, patronun satışı yapıldığı gün, o bile satmadı malını, filmin sonunu görmek istiyorum şahsen

Net takip etmedim ama üç gündür A1 malının çoğunu bosaltti elinde 300-500 bin lot anca kalmıştır

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Net takip etmedim ama üç gündür A1 malının çoğunu bosaltti elinde 300-500 bin lot anca kalmıştır
    Bende onu takip edememişim, sağlık olsun satan varsa diğer taraftan yeni maliyetler oluşuyor, hele ki bugün taban olmayışı epey iştahlandirdi beni )

Sayfa 77/146 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •