Sayfa 119/186 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon
Arama sonucu : 1485 madde; 945 - 952 arası.

Konu: GLDTRF QNB Finans Portföy Altın Borsa Yatırım Fonu

1. Onsda selale olasılıgı goruyorum. Hemde tepki vermeksizin 1350 ye kadar. Gumiçi alsat arici risk almıyorum. Bu gaz petrol bul işine çok sevindim.
    Bence doları dusurmeye arayacaktır. Fon tam 6 lira alttan mal alıyor. Bu mala girilmez. Umarım ziraat bu fonunda cıkarırır. En cok merak ettiğim piyasa fiyata gore dolar kurunu keyfe keder belirlemesi. Fiyat 7330 Ken 20 kademe asagıda 7310 bozuluyor sayfada. Sonra farkı 15 kademeye indırıyor. Sonta 25 kademeue cıkarıyor. Olmaz boyle ıs

Ons 1952 dolar,ben bir haftaya kalmaz 2000 dolar üstüne çıkarız diye düşünüyorum.

3. Bulunan gaz rezervi için çok ciddi rakamlar konuşuluyor. 800 milyar m3 .

4. Üst Düzey Türk Yetkili:

• Türkiye, Karadeniz’de yaklaşık 800 milyar metreküp doğal gaz kaynağı keşfetti.

• Türkiye’nin 20 yıllık enerji ihtiyacını karşlıyacak büyüklükte.

• Üretime 10 yıl içinde başlanabilir.

• Enerjinin çıkarım maaliyeti 2-3 milyar dolar.

— Reuters

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ağalar bugun 15 den sonra kayyımcular doları 7.200 e çeker....yalnız faiz artırma olmadı zk ile dolar çekilde bu müjde işi olmasa dolar 7.5 idi....müjde büyük olsada süreç çok uzun...7 8 yıl uzun....akşama kadar bekleyelim....

6. Usdtrf milletin gözünde bitti....gördüğün gibi herkes satımda alan yok....benim içinde bitti....dibin dibi olursa girerim....gldtrfde alıcı satıcı çok ama oradada arasıra puştluk yapıyor....zgold şimdilik bi arızasını görmedik sadece anormal dönemde makası açıyor oda bana geniş alan bırakıyor...
     Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Onsda selale olasılıgı goruyorum. Hemde tepki vermeksizin 1350 ye kadar. Gumiçi alsat arici risk almıyorum. Bu gaz petrol bul işine çok sevindim.
    Bence doları dusurmeye arayacaktır. Fon tam 6 lira alttan mal alıyor. Bu mala girilmez. Umarım ziraat bu fonunda cıkarırır. En cok merak ettiğim piyasa fiyata gore dolar kurunu keyfe keder belirlemesi. Fiyat 7330 Ken 20 kademe asagıda 7310 bozuluyor sayfada. Sonra farkı 15 kademeye indırıyor. Sonta 25 kademeue cıkarıyor. Olmaz boyle ıs

7. Ons çıkar diye dipten aldugın 13 bin z goldu zararsız çıkıp bekliyelim....82 den dün tuprası emiri yazdım iptal ettim nasip değil miş....92 oldu
     Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
    Ağalar bugun 15 den sonra kayyımcular doları 7.200 e çeker....yalnız faiz artırma olmadı zk ile dolar çekilde bu müjde işi olmasa dolar 7.5 idi....müjde büyük olsada süreç çok uzun...7 8 yıl uzun....akşama kadar bekleyelim....

8.  Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
    Ağalar bugun 15 den sonra kayyımcular doları 7.200 e çeker....yalnız faiz artırma olmadı zk ile dolar çekilde bu müjde işi olmasa dolar 7.5 idi....müjde büyük olsada süreç çok uzun...7 8 yıl uzun....akşama kadar bekleyelim....

Önemli seviye. 7,20-7,38 aralığında bir süre daha konsolide olur. Belki abd seçimlerine doğru diğer gelişmekte olan ülke kurlarına benzer bir hareket gelebilir.

Sayfa 119/186 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •