Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

İYİ Parti lideri Meral Akşener Ortaköy’de bir marketi ziyaret etti. 98-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları ikinci başkanı olduğunu bir vatandaş “Sosyalist değilim ama kahrolsun kapitalizm†dedi.

İşte Akşener ile ülkücü esnaf arasındaki sohbetin ayrıntıları!

İYİ Parti lideri Meral Akşener esnaf gezileri kapsamında Aksaray Ortaköy’de bir marketi ziyaret etti. 98-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları ikinci başkanı olduğunu bir vatandaş “Sosyalist değilim ama kahrolsun kapitalizm†dedi.

İşte Akşener ile ülkücü esnaf arasındaki sohbetin ayrıntıları!

"KAHROLSUN KAPİTALİZM"

Vatandaş: 1998-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları’nda ikinci başkanlık yaptım.

Şunu iyi öğrendim bizi yıkan kapitalizm, bizi sömüren kapitalizm.

Bunu da 30 yaşından sonra konuşmaya başladım.

Ezildikçe kapitalizm karşıtı bakıyorum.

Sosyalist değilim, Ülkücüyüm, Türkçüyüm, Ziya Gökalp hayranıyım, Mustafa Kemal’ciyim, ama değişmeyen tek şey kapitalizm, kahrolsun kapitalizm.*

"BU KONUŞMANI HERKESE ANLATACAĞIM"

Meral Akşener: Ben de 16 yaşımdan bu yana sınıfsal bakarım, zengin fakir üzerinden bakarım. Sınıfsal bakmak şu; Bu sınıfsal arası geçirgenliği sağlayan eğitim ve fırsat eşitliğidir.

Bu konuşman*çok hoşuma gitti herkese anlatacağım.*

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/u...im-296250h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Gökhan Kazbek’in sunduğu Türkiye’nin Gündemi’nin konukları, İktisatçı Prof. Dr.Esfender Korkmaz, İktisatçı Prof. Dr. Oğuz Oyan, İktisatçı Prof. Dr. Gökhan Çapoğlu ve İktisatçı Prof. Dr. Aziz Konukman oldu.
    Çapoğlu, Erdoğan’ın yarın vereceği ‘müjde’ ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çapoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bende hem kısa, hem orta, hem de uzun vadede, Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak tek bir müjde düşünebildim. O da yarın sayın Cumhurbaşkanımızın çıkıp, “Arkadaşlar biz son 18 yılda Türkiye’yi çok kötü yönettik. Türkiye’yi Orta Çağ karanlığına gömdük. FETÖ’ye ne istediyse verdik. Onlarla beraber ordumuzu, eğitim sistemimizi, yargımızı çökerttik. PKK’nin hendek kazmasına göz yumduk. İhvancılık uğruna Suriye’ye girdik. Şu an Müslüman dünyada kimse bizi saymıyor. Rezervlerimiz bitti. İşsizlik arttı, yoksulluk arttı. Biz baş edemiyoruz. Ben bugün istifa ediyorum ve bağımsız yargı yargılayıp, ne sonuç verirse kabule hazırım” derse, Türkiye’ye uzun,orta, kısa vadede ve ülke için hiçbir maliyeti olmayan çözüm sayın Tayyip Erdoğan’ın siyaseten makamını bırakmasıdır. Eksen değişikliğini göz önüne alırsak Berat Albayrak’ın dediği gibi Orta Çağ’ın karanlığından, yine Cumhuriyet’in aydınlanmasına dönüş yapmamız demektir. Ne olur biliyor musunuz? Erdoğan yarın çıkıp böyle bir açıklama yapsa dolar 7,35’den 5,5 TL’ye düşer. Hemen düşer, hiçbir şey olmadan. Borsa 200 bine kadar çıkar”

https://tele1.com.tr/prof-dr-gokhan-...-duser-207956/

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. 800 milyar m3 dogalgaz varmış
    20 yıl yetermiş
    7 yıldan önce üretime geçmezmiş
    demiş reuters...
    trump ta ilişkilerimiz çok iyi demiş...

5.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    800 milyar m3 dogalgaz varmış
    20 yıl yetermiş
    7 yıldan önce üretime geçmezmiş
    demiş reuters...
    trump ta ilişkilerimiz çok iyi demiş...
    Hani müjde Cuma günü açıklanacaktı, sürpriz kalmadı.
    Son düzenleme : kelebekx; 21-08-2020 saat: 00:57.

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Kariye Camisi'nin ibadete açılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •