bana en uygun hollanda gibi görünüyor...😀
Yada olsa olsa ingiltere...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bana en uygun hollanda gibi görünüyor...😀
Yada olsa olsa ingiltere...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ankara anlasmasi oyle kolay degil artik...o eskidendi...kili 40 yariyolar...burada yapacaginiz is icin tecrube varmi daha onceden yaptinizmi getirceginiz paranin kaynagindan tutunda birsuru soru var...burdaki en buyuk problem eleman sikintisi....kiralar ve rates ler cok artti...hele avrupa birliginden tam ciksinlar Yandi kavruldu etraf is cok ama adam yok....1 oda kirasi 700 pounddan assa degil londrada...saatlik askeri ucret 7.5 pound civari...eskiden para birikiyordu ama simdi cok zor....cogu eu vatandasi geri donuyor...londra disi ok ama oralarda bile ev fiyatlari cok ucuk....aklinizda ingiltere varsa ailenizde size destek olacak birisi yoksa isiniz cok zor...
Benim teyzem orada kizi icin.
Kiz universiteyi kazandi.
Biraz sapsal
Anne durmak zorunda.
Resim falan yapar.
Resamim ayagi yapti yemediler.
Para var dediler yemediler.
Bir cafeye ortak oldu.
Oldu.
Simdi kuzenler gidiyor.
Babalari is kuruyor
Kulliyen adama yuk.
Kizi kaliyor.
Oglanlar gidiyor.
Kanada da 1 kisi var.
Cok donanimli idi.
2003 de gitti ki
Sistem programcisi idi.
Azdir heryerde.
1 2 sene surundu.
Gercekten surundu.
Simdi iyi.
Bakalim.
Bakan goren anlayan icin cok zor bir ülkeye dönusuyor burasi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana herkes salakmisin diyecek ama yinede soyliyeyim ben temmuzda donuyorum turkiyeye...12 seneyi bitirdim burada...master yapmaya gelmistim herturlu iste calistik bi mastiri yapamadik....en son marketim vardi onuda gecen sene brexitten once devrettim gitti... xalismaktan helak oldum gecen seneye kadar...cocuklarim turkce bilmiyor...esim yabanci...buranin vatandasligida var istedigimiz zaman doneriz dedik...en koru ihtimal zaten cocullar uni zamani geldiginde donecegim buraya... zorluk cok yasadik...simdi maddi durumumuz iyi sukur.... deneyecez bakalim... bence sehir degistirin dunyaligini yapanlar gitsin kucuk bi koye falan yerlessin...cocuklari olan ise parasida varsa liseden sonra yurt disinda okutsun cocuklarini....inanin gurbet kolay degil hemde belli bi yastan sonra...
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkiye de nereyi dusunuyorsunuz ?
Memleketime donuyorum denizli...
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 yıl sizin konumunuzda gurbetçi olarak yaşamış olarak tavsiyem :
1-)Sakın ola Yaşadığınız yerle yerleşeceğiniz yeri kıyaslamayın.
2.)Yakın çevrenizle sakın maddi ilişki içerisine girmeyin.
3.)Ticaret yapmayı düşünüyorsanız! kontrol edemeyeceğiniz hakim olmadığınız işe sakın ola bulaşmayın.
4.)Mümkün ise tek başına bahçeli veya site de oturmayı tercih edin.
5.)Çocuklarınızın eğitimi sizin önceliğiniz olsun.
6.)Hoşgeldiniz ...
3 numara önemli.
Yer İmleri