Sayfa 585/996 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bence bu iki günlük saçmalığı ve mal çıkmayı(çakmayı) fitchin not indiirmini bildikleri için yaptılar..gazı zaten önceden bulmuşlar neden numayiş yaptılar ki şimdi??sebebi çok basit hem mb faiz artıracaktı arada onu kaynattılar hemde petkm gibi yoğun mal taşıdıkları tahtalarda mal çaktılar hemde öyle böyle değil...bu işin sonu karakolda bitecek gibi
    evet dün fitchin phictclik yapma ihtimalinden bahsettmiştik..tabi devletlülerimize önceden bildirdikleri için müjdeyle beraber güzelbir vurkaç fırsatı oldu...buda demektir ki insiderı devlet yapınca suç değil..

2. Hayır rezerv eriyince bu doların çıkacağı belli ekonomistler bu enflasyonu tetiklicek daha sonra yüksek faiz arttırımı yapmak zorunda kalicaz ve bunu daha önce yaşadık diyor. Hep aynı terane hep baskı bırak kardeşim faizi 200 300 baz puan zaten millet faiz dusukken alacağını aldı. Ev araba ates pahası faiz düşük olsa Ne olacak adam 300 bin lik evi 450 Bin yaziyo...Neyse...

yahu bulmuş bulmamış sorun değil , faydalanın işte..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dünya daha az büyüyeceği için bizim 5.4 büyümemiz bence iyi rakam.
    İşsizliğin azalması için bunun üstüne çıkmamız gerekiyor. Buda sıkıntılarımızın daha devam edeceği anlamına geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yahu bulmuş bulmamış sorun değil , faydalanın işte..
    Bence konu bulmus bulmamis meselesi degil, bilerek ve isteyerek Borsa manupilasyonu yapmasi.

El atmadigi hic bir sey yok adamin.

6. Trump, diğer ülke liderlerinin Erdoğan ile görüşmesi için kendisinden yardım istediğini iddia ederek, "Bir ülkenin lideri beni arayarak, çok iyi anlaştığım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aramamı istedi. Dedi ki 'Lütfen bana bir iyilik yap ve Erdoğan'ı ara'. Ben de 'Neden sen aramıyorsun?' diye sordum. 'Onun saygı duyduğu tek kişi sensin' dedi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Trump, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında liderlerin "Erdoğan, bir tek seni dinler bizi dinlemiyor" dediklerini öne sürmüştü.

https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/...aramami-istedi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. İnternette yayın yapan bir ekonomi kanalı var. Ona da dikkat edin. Türkçe konuşan sanırım İngiliz petrol uzmanı kılıklı birisi 20 trilyon metre küp gaz bulundu falan diye bazı bilgiler verdi programlarında.

dolar
    günlük.
    müjde diye pisi pisine %2 yedim dolardan.
    sattım sonra aldım yine.
    sat sinyalini bekleyeydim%1 yerdim.

Sayfa 585/996 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •